صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

«جنگ پرملات» به کتاب فروشی ها رسید

۱۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۴:۲۲
کد خبر: ۴۳۰۲۷۹۲
کتاب جنگ پرملات بر اساس خاطرات طنزِ حضور «حسین پاینده» معروف به «حسین ملات» در جنگ با نثری طنز نگارش شده است.

خبرگزاری میزان - کتاب جنگ پرملات به قلم «فاطمه تقی‌زاده» و با تصویرگری «کوثر رضایی» در واحد ادبیات پایداری انتشارات کتاب جمکران و با همکاری کنگره شهدای استان قم، تولید و روانه بازار نشر شده است. این کتاب از جمله کتابهایی است که توسط انتشارات کتاب جمکران و با همکاری ستاد ملی کنگره شهدای استان قم با موضوع دفاع مقدس تولید و منتشر شده است.

کتاب جنگ پرملات بر اساس خاطرات طنزِ حضور «حسین پاینده» معروف به «حسین ملات» در جنگ با نثری طنز نگارش شده است.

مضمون که به آن پرداخته شده است

در کتاب جنگ پرملات دنیای حسین پاینده با دنیای دیگر رزمندگان تفاوت دارد و در این کتاب مخاطب با روایتی متفاوت از آنچه تا به امروز از جنگ شنیده آشنا می‌شود. حسین پاینده که متولد 1334 بوده و نوجوانی و شروع جوانی خود را در دوران پیش از انقلاب سپری کرده است با شروع جنگ تحمیلی به عضویت بسیج در می‌آید. مدتی در بسیج فعالیت داشته اما به ماندن در شهر راضی نمی‌شود و درخواست اعزام به جبهه را می‌دهد. در مدت کوتاه حضورش در جبهه همانند پشت جبهه دست به کارهایی میزند که نشان از روحیه طنز و ساده‎ دلی او دارد.

فاطمه تقی‌زاده نویسنده کتاب جنگ پرملات که چاپ سفرنامه اربعین با عنوان مادرلند را در پرونده خود دارد، با نثری روان و طنز گونه در این کتاب به روایت زندگی حسین پاینده پرداخته است.

کتاب «جنگ پرملات» برای گروه سنی نوجوان و جوان مناسب بوده و در 110 صفحه و شش فصل به قیمت 38000 تومان توسط انتشارات کتاب جمکران منتشر شده است.  

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم:

رادیو عراق روشن بود. گوینده، حنجره‌اش را چسبانده بود به میکروفن و سعی می‌کرد صدای نخراشیده و زامبي‌طورش را پشت خنده‌های ریز و درشت پنهان کند. تارهای صوتی گوینده که هیچ، کل سلول‌های زنده و مردۀ بدنش داشتند از شادی بِشکن می‌زدند. «ملات‌ ملات» از دهانش نمی‌افتاد. در عرض یک‌دقیقه، نود بار گفت: «ماتَ مَلات!» و هر نود بارش را کِل کشید و مثل گزارشگرهای فوتبال، از خود بی‌خود شد.

بعد از گوینده، نوبت صدام‌حسین بود که بیاید و با ذوق، خبر کشته شدن حسین‌ملات را بدهد. حسین‌ملات از سرداران به‌نام ایرانی بود که صدام برای سرش هزار دلار جایزه گذاشته بود. صدام طوری خوشحالی می‌کرد که انگار سه‌بسته پاستیل عروسکی گذاشته‌اند کف یک دستش و یک فروند هلی‌کوپتر کنترلی کف دست دیگرش.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *