افزایش شدت فقر در آمریکا در دوران ریاست جمهوری ترامپ/آمریکا قهرمان نابرابری
به گزارش گروه بینالملل ، شبکه خبری سیانان به تحلیل گزارش اخیر سازمان ملل درباره فقر در آمریکا پرداخته و مینویسد که افراد در دوران ترامپ بسیار فقیرتر شدهاند.
سی.ان.ان مینویسد: طبق گزارش سازمان ملل درباره فقر و نابرابری در آمریکا و احتمال فقیر ماندن افرادی که در خانوادههای فقیر به دنیا میآیند نسبت به هر زمان دیگری در این کشور افزایش یافته است.
در ادامه این گزارش آمده است: آمریکا به عنوان یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان و «سرزمین فرصتها»، به سرعت در حال تبدیل شدن به قهرمان نابرابری است.
این شبکه خبری ضمن اشاره به انتقاد نیکی هیلی به گزارش سازمان ملل در پاسخ به نامه «برنی سندرز» و تعدادی از قانونگذاران آمریکایی که از وی خواسته بودند تا گزارش سازمان ملل را به ترامپ نشان دهد نوشت: آنها (برنی سندرز و دیگر قانونگذاران آمریکا) با نتیجه این گزارش مبنی بر این که اقدام دولت ترامپ در کاهش در ۱.۵ تریلیون دلاری مالیاتها «به شدت به نفع ثروتمندان بوده و نابرابری را بیشتر کرده است» موافق هستند.
«فیلیپ آستون»، استاد حقوق بشر دانشگاه کالیفرنیا مدیریت تیم تحقیقاتی سازمان ملل که این گزارش را تهیه و به نقاط مختلف آمریکا مانند «پورتوریکو»، «واشنگتن دیسی»، «لاباما»، «کالیفرنیا» و دیگر نقاط این کشور سفر کردهاند را بر عهده داشته است.
بر اساس گزارش سازمان ملل حدود ۴۰ میلون نفر از مردم آمریکا در فقر زندگی میکنند.
این گزارش اشاره میکند که آمریکا دارای بالاترین نرخ مرگ و میر کودکان در میان ۲۰ کشور ثروتمند جهان است، این کشور همچنین دارای بالاترین میزان فقر کودکان در کشورهای توسعه یافته است؛ ۲۱ ٪.
گزارش سازمان ملل همچنین نشان میدهد حدود ۵ میلیون نفر از مردم آمریکا در فقر مطلق زندگی میکنند.
فیلیپ آلستون به سیانان میگوید: این یافتهها نشان میدهد که سیاستهای ترامپ به طور دقیق طراحی شده است تا حمایتهای اساسی از فقیرترین افراد را ازمیان ببرد، کسانی که شاغل نیستند را تنبیه کند و حتی مراقبتهای اولیه بهداشتی را تبدیل به امتیازی کرده که باید به دست آورده شود نه یک حق شهروندی.
گزارشگر ویژه سازمان ملل درباره فقر شدید و حقوق بشر گفته است: تحقیر افراد فقیر در آمریکا موجب ایجاد سیاستهای بیرحمانهای شده است.
وی افزود: دولت ترامپ در کاهش عظیم مالیاتی برای شرکتها و افراد بسیار ثروتمند در نظر گرفته در حالی که به طور نظاممند بر سیستمهای رفاهی آسیب زیادی وارد کرده است، به ارمغان آورده است، این استراتژی به نظر میرسد که برای به حداکثر رساندن نابرابری و نابود کردن میلیونها کارگر آمریکایی و کسانی که قادر به کار کردن نیستند، طراحی شده است.
این شبکه خبری آمریکایی در ادامه مینویسد: به گفته «Feeding America» حدود ۴۶ میلیون آمریکایی به بانکهای غذایی وابسته هستند که ۳۰ درصد بیشتر از آمار سال ۲۰۰۷ در این باره است.
سیانان در پایان گزارش خود به نقل از فیلیپ آلستون مینویسد: حتی افرادی که تمام وقت کار میکنند نمیتوانند زندگی مناسبی را تأمین کنند؛ آنها به برنامههای حمایت غذایی نیاز دارند، آنها به کمکهایی نیاز دارند که دولت میتواند تأمین کند، اما در این دولت آنچه ما شاهد آن هستیم کاهش در ارائه تمامی این حمایتها است.