صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ثروت‌اندوزی نظامیان آمریکایی از سرقت اموال غیرنظامیان در عراق و افغانستان

۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۳:۰۱
کد خبر: ۴۲۹۹۸۱۳
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
نظامیان آمریکایی در کنار انواع جنایتهای خود در کشورهای دیگر، اموال و دارایی‌های مردم کشورهای هدف را نیز به سرقت می‎برند.

خبرگزاری میزان – سال 2020 چندین سرباز آمریکایی به سرقت پول اختصاص داده شده برای بازسازی افغانستان اعتراف کردند، اما این نخستین بار نیست که آمریکایی‌ها در حال دزدی از کشورهای دیگر دستگیر می‌شوند.

به گزارش «آناتولی»، طی سال 2020 یکی از اعضای سابق نیروهای ویژه ارتش آمریکا مستقر در افغانستان اعتراف کرد که با چهار همکار دیگرش برای سرقت حدود 200 هزار دلار از بودجه‌ای که برای پروژه‌های بشردوستانه در افغانستان در نظر گرفته شده بود، همکاری کرده است.

از افغانستان تا عراق، رشوه‌خواری و کلاهبرداری به طور آزاردهنده‌ای برای پرسنل نظامی آمریکا رایج است.

به گفته مرکز صداقت عمومی آمریکا، از سال 2005، بیش از 100 افسر و سرباز ارتش این کشور به جرم دزدی، رشوه، کلاهبرداری و جعل قرارداد محکوم شده‌اند.

اطلاعات افشا شده نشان می‌دهند که نظامیان آمریکایی سوخت اختصاص داده شده برای مردم افغانستان را می‌‎فروختند و پول آن را به جیب می‎زدند.

برخی از جنایات بیشتر توسط پرسنل نظامی آمریکا هنوز در دست بررسی است و برخی از سوابق دادگاهی نیز تا حد زیادی محرمانه هستند.

میزان خسارات ناشی از کلاهبرداری، اتلاف، و سوء‌استفاده از سوی پیمانکاران و نظامیان آمریکایی در افغانستان هرگز محاسبه نشده، اما نهادهایی که در مورد چنین جنایاتی تحقیق می‌کنند، می‌گویند که مجموع آن به میلیادرها دلار می‌رسد.

بر اساس آمار مرکز صداقت عمومی آمریکا، افسران تقریبا چهار پنجم ارزش کلاهبرداری‌های انجام شده توسط پرسنل نظامی در عراق را به خود اختصاص داده‌اند، در حالی که در افغانستان، این رقم بیشتر است.

«استوارت بوون»، که از سال 2004 تا 2013 در مورد تخلفات آمریکا در عراق تحقیق کرده بود، نسبت به تعقیب مجرمان در سراسر مأموریت‌های آمریکا بدبین بود.

بنا بر گزارش‌ها، «بوون» گفت که «کلاهبرداری در میان پرسنل نظامی و پیمانکاران آمریکایی بسیار بیشتر از پرونده‌های تحت پیگرد قانونی است که احتمالاً کمتر از نیمی از تقلب‌های مرتکب شده توسط سربازان آمریکایی در افغانستان است.»

انتهای پیام/


برچسب ها: آمریکا حقوق بشر

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *