صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

همراهی دولت هند با جنایت علیه مسلمانان/ زنگ خطر وقوع نسل‌کشی

۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۲:۱۸
کد خبر: ۴۲۹۹۱۱۷
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
اقدامات خشونت‌بار علیه مسلمانان در هند طی سال‌های اخیر همواره رو به افزایش و با حمایت دولت این کشور همراه بوده است.

خبرگزاری میزان - هند به عنوان کشوری با جمعیتی نزدیک به 1.4 میلیارد نفر که بسیاری در سراسر جهان آن را نمونه‌ای از همزیستی، کثرت‌گرایی و تنوع می‌دانند، در آتش نژادپرستی هندوها غرق شده است.

به گزارش «واشنگتن پست»، وضعیت به حدی وخیم شده که «گرگوری استانتون»، بنیانگذار و مدیر دیده‌بان نسل‌کشی، هشدار داده است که هند ممکن است در آستانه یک نسل‌کشی علیه شهروندان مسلمان خود باشد.

«استانتون» قتل عام جامعه «توتسی» در رواندا را پیش از وقوع آن در سال 1994 پیش‌بینی کرده بود.

نگارنده می‎نویسد «ممکن است بخواهید اظهارات استانتون را به عنوان یک دیدگاه اغراق‌آمیز یا هشداردهنده رد کنید، با این حال، برای اقلیت مسلمان هندی این واقعیتی است که هر روز با آن زندگی می‌کنند.»

در هفته‌های اخیر، زنان مسلمان در دانشگاه‌های ایالت «کارناتاکا» در جنوب این کشور از داشتن حجاب منع شده‌اند و در خیابان‌ها توسط «ملی‌گرایان هندو» مورد سرکوب و تعقیب قرار گرفته‌اند.

روستاییان مسلمان به اتهام و بهانه قاچاق گاو که برای هندوها مقدس هستند مورد ضرب و شتم قرار می‌گیرند و یکی از قربانیان مسلمان دستگیر شده است.

دادگاه دهلی اخیرا پلیس دهلی را به دلیل برانگیختن و حمایت از اوباش در هنگام شورش در نزدیکی یک مسجد به شدت مورد انتقاد قرار داد.

اما پاسخ جامعه جهانی کجاست؟ جهانی که به سرعت خشم خود را نسبت به دیگر اقدامات و عوام‌فریبی‎ها ابراز می‌کند، در این باره اقدامی نمی‌کند.

«بوریس جانسون»، نخست وزیر انگلیس اخیرا به هند سفر کرد و تصویری از وی در کنار یک خودروی حفاری منتشر شد که پیشتر از آن برای تخریب خانه مسلمانان استفاده شده بود.

در همان ماه، در دیدار با وزیر خارجه هند در 11 آوریل، « آنتونی بلینکن»، وزیر خارجه آمریکا، اظهار داشت که دولت این کشور نقض حقوق بشر در هند را زیر نظر دارد اما با این وجود یکی از مقامات دولت بایدن گفته که واشنگتن «باید منافع استراتژیک خود را با هند در نظر داشته باشد.»

«جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا در اواخر ماه می با «نارندرا مودی» در ژاپن به عنوان بخشی از اجلاس چهارگانه (میان آمریکا، ژاپن، استرالیا و هند) برای تقویت روابط هند و اقیانوس آرام دیدار کرد اما طی این دیدار در مورد تهدید وجودی مسلمانان هند صحبت نکرد و تعهد خود را به تقویت ارزش‌های دموکراتیک اعلام نکرد.

یک روزنامه‌نگار هندی در این باره می‌گوید «ما مردانی را دیده‌ایم که با در دست داشتن پرچم بر بالای مساجد نشسته‌اندغ اوباش با شمشیر در دست شعارهای نسل‌کشی علیه مسلمانان سر می‌دهند؛ یک کشیش هندو خطاب به جمعیتی با تهدید به تجاوز به زنان مسلمان سخن می‌گوید؛ ما ویدئوهایی از افرادی از جمله یکی از اعضای حزب حاکم بهاراتیا جاناتا (BJP) و رئیس یک کانال تلویزیونی جناح راست دیده‌ایم که متعهد می‌شدند هند را به یک کشور هندو تبدیل کنند.»

بلندگوهایی در معابد نزدیک مساجد توسط سیاستمداران دست راستی قرار داده شده تا اذان مسلمانان را با دعای هندو خاموش کنند؛ مسلمانانی که با اذان صبح از خواب بیدار می‌شوند، اکنون باید با سکوتی بی‌حس کننده کنار بیایند، زیرا مساجد پخش برنامه را متوقف می‌کنند.

ماه می، یک قانونگذار ایالتی BJP تلویحا گفت که مسلمانان باید به آتش کشیده شوند.

در همه این موارد، نخست وزیر هند، کجاست و چرا بیانیه‌ای برای «حفظ وفاق عمومی» منتشر نکرده است؟ کسانی که کارنامه سیاسی «مودی» را مشاهده کرده اند - به خصوص به عنوان وزیر ارشد «گجرات» در سال 2002، زمانی که بیش از هزار نفر، اکثرا مسلمان، زیر نظر او سلاخی شدند - به شما خواهند گفت که او سکوت مشابهی را از طریق سخنان نفرت‌انگیز و جنایاتی که منجر به آن شد، حفظ کرد.

انتهای پیام/


برچسب ها: حقوق بشر هند

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *