صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مهدویت یعنی آمادگی برای انتظار/روز جمعه به معنای تجدید حیات است

۰۱ تير ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۸:۲۱
کد خبر: ۴۲۹۶۸۳
کارشناس علوم قرآنی گفت: مهدویت یعنی آمادگی برای انتظار، اگر دعا نکنیم و آمادگی برای ظهور حضرت مهدی(عج) نداشته باشیم در صورت ظهور حضرت ممکن است از اطاعتشان سر باز زنیم.

سعید شمس کارشناس علوم‌قرآنی در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی درباره روز جمعه و موضوع انتظار گفت: در روز جمعه روایات زیادی برای افراد و منتظران توصیه شده است. زیارات متعدد، دعای سمات، اعمال روز جمعه اعم از نماز جمعه، سلام روز جمعه،از جمله اموری است که همواره به مومنین سفارش می‌شود.

وی در همین راستا افزود: در انجام امور توصیه شده روز جمعه از افراد خواسته شده است که همواره تمرکز و توجه به اعمال و عبارات داشته و توجه به خالق یکتا را در حین عمل فراموش نکنند.

این کارشناس علوم قرآنی اظهار کرد: روز جمعه عید مسلمانان و عید به معنای تجدید حیات است. در این روز همه چیز نو شده و از نو شروع می‌شود. از نو زندگی کردن، از نو بندگی کردن و از نو شروع کردن این نوید را به ما می‌دهد و به موضوع انتظار کمک می‌کند تا ما ذهن خود را در مسیر فرج حضرت ولی عصر (عج) هدایت کرده و منتظر واقعی آن حضرت در مکتب مهدویت باشیم.

سعید شمس ادامه داد: افراد به تازگی از ماه مبارک رمضان خارج شده‌اند و فضای معنوی ماه مهمانی خدا و تاثیر اعمال این ماه و شب زنده‌داری‌ها همچنان در بندگان وجود دارد بنابراین در چنین شراطی با انجام اعمال نیک و توصیه شده و دعا برای ظهور حضرت ولی عصر(عج) می‌توانیم این حالات و روحیات را در خود حفظ کرده و به آن تداوم بخشیم تا در کنار برخورداری از ساعت معنوی در روز جمعه، منتظری واقعی برای حضرت نیز باشیم.

 

شمس درباره معنای مهدویت خاطرنشان کرد: مهدویت یعنی آمادگی برای انتظار، اگر دعا نکنیم و آمادگی برای ظهور حضرت مهدی(عج) نداشته باشیم در صورت فرج حضرت ممکن است از اطاعتشان سر باز زنیم. بنابراین باید خود را برای حضور حضرت ولی عصر (عج) آماده کنیم تا در صورت ظهور با بهانه‌های مختلف از جمله کار کردن، درس خواندن  و امور دیگر  خود را از خدمت در رکاب ایشان محروم نکنیم که اگر اینگونه باشد یعنی آمادگی و توجه وجود ندارد . فرد منتظر باید در کنار مناسبت‌های مختلف و به بهانه‌های متعدد برای ظهور حضرت ولی عصر(عج) دعا کند. انتظار یعنی فرد به اندازه ای خود را پرورش دهد که در صورت ظهور حضرت در رکاب، پیرو و گوش به فرمان ایشان باشد.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *