صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ارتقاء برنامه های پژوهشی معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه مبتنی بر اقدامات دانش بنیان است

۱۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۰:۱۷
کد خبر: ۴۲۹۵۶۱۷
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه گفت: ارتقاء کیفیت در عملکرد، ارائه خدمات قضایی به مردم و افزایش سرمایه اجتماعی قوه قضاییه از اهدافی است که در مدیریت جدید قوه قضاییه مورد توجه بوده و البته به نحو شایسته ای هم فرمایشات و راهبردهای ریاست قوه قضاییه مورد توجه مردم است.

خبرگزاری میزان - نشست بررسی برنامه های پژوهشی معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه با حضور معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه و رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه در محل ساختمان شهید صدیقیان (ساختمان شماره 3 قوه قضاییه) برگزارشد.

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه ضمن عرض خیر مقدم به مهمانان این نشست عنوان کرد: تلاش می کنیم با همکاری مشترک و عمیق با پژوهشگاه قوه قضاییه اقداماتی دانش بنیان و مبتنی بر علوم و تحقیقات روز برقرار کنیم و از حمایت های علمی این مرکز نهایت بهره را ببریم.

وی افزود: البته پیش از این از تجربیات مشترک در تدوین برنامه ها با استقبال مواجه شده ایم.

وی در ادامه به تشریح برنامه ها و اقدامات معاونت و مسائل مربوط به اقدام مشترک طرفین پرداخت و خاطر نشان کرد: تاکید ریاست قوه قضاییه بر این است که معاونت های دستگاه قضایی برنامه محور باشد و فعالیت هایی که در طول یک سال باید انجام دهند، منتشر کنند.

وی ادامه داد: برنامه های از پیش تهیه شده سال 1401 باید مبتنی بر اسناد بالا دستی موجود، سیاست های ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری برای قوه قضاییه، برنامه چهارم توسعه قوه قضاییه، برنامه ششم توسعه اجتماعی و اقتصادی کشور و سند تحول قضایی تهیه شود و وظایف و ماموریت ها بر این اساس استخراج و بر پایه روش های علمی، برنامه عملیاتی تدوین شود.

معاون رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: هر اداره کل برای انجام فعالیت های محوله، دستور کار دارد که در اسناد بالا دستی از آن به " حکم کار " اشاره شده است. این احکام در سال گذشته استخراج و تبدیل به عناوین برنامه های قابل اجرا شده است که مجری با هدایت راهنما بر اساس گام بندی و پیش بینی زمان و هزینه پیش می رود.

وی افزود: معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه 148 برنامه و حدود هزار گام دارد که از این تعداد  بنا داریم 9 برنامه در 9 اداره کل را به جهت سبقه غالب علمی و کار پژوهشی با مشارکت پژوهشگاه قوه قضاییه انجام دهیم.

 وی ادامه داد: به واسطه جنس کار و نوع فعالیت باید محصول تفکر در اختیار ما قرار بگیرد تا عملیاتی شود و چنانچه محقق نشود ناگزیر به  برون سپاری هستیم. به همین جهت اقدام مشترک نقطه عطفی برای تحقق این برنامه هاست تا بی نیاز از رجوع به مراکز بیرون از قوه قضاییه شویم.

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه ضمن اشاره به منویات مقام معظم رهبری در خصوص تحقق شعار سال با عنوان " تولید؛ دانش بنیان و اشتغال آفرین " اذعان کرد: با توجه به حیطه فعالیت هایمان می توانیم اقداماتی مبتنی بر علم افراد متخصص پیاده سازی نماییم و الگوی مناسبی برای سایر بخش ها ارائه دهیم.

وی در ادامه افزود: ارتقاء کیفیت در عملکرد، ارائه خدمات قضایی به مردم و افزایش سرمایه اجتماعی قوه قضاییه از اهدافی است که در مدیریت جدید قوه قضاییه مورد توجه بوده و البته به نحو شایسته ای هم فرمایشات و راهبردهای ریاست قوه قضاییه مورد توجه مردم است و امیدوارم با توسعه خط کاری معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه و اتصال آن به مرکز پژوهش در مسیر تحقق منویات ریاست قوه قضاییه حرکت کنیم.

معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه یکی از معاونت های بسیار مهم و تاثیر گذار دستگاه قضاست

رییس پژوهشگاه قوه قضاییه در حاشیه این نشست ضمن تشکر ویژه از برگزاری این جلسه عنوان کرد: نشستی که برگزار شد مقدمه ای برای تعامل و همکاری بیشتر و جدی تر بین معاونت محترم منابع انسانی و امور فرهنگی و پژوهشگاه قوه قضاییه بود.

حجت الاسلام والمسلمین مهدی هادی ضمن استقبال از همکاری مشترک عنوان کرد: پژوهشگاه با هدف سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی، کشور و قوه قضاییه از هیچ تلاشی مضایقه نمی کند.

رییس پژوهشگاه قوه قضاییه گفت: یکی از معاونت های بسیار مهم و تاثیر گذار در دستگاه قضا، معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه است که نیروی انسانی اعم از همکاران قضایی و اداری را در خدمت دارد.

 وی افزود: پیوند و نقطه اتصالی که می توانیم بین معاونت و پژوهشگاه برقرار کنیم در واقع پیوند بین پژوهش و آموزش است.

حجت الاسلام والمسلمین هادی اذعان کرد: همانطور که مستحضرید همگان بر این موضوع توافق داریم که هر سندی که به عنوان متن آموزشی تدریس می شود لازمه اش این است که پشتوانه پژوهشی داشته باشد. این مورد می تواند مهم ترین عامل اتصال بین پژوهشگاه و معاونت منابع انسانی برای عرضه کارهای علمی به صورت مستقیم باشد.

وی در ادامه با بیان نحوه همکاری خاطر نشان کرد: این مشارکت به پژوهش های پژوهشگاه قوه قضاییه با دسترسی آسانتر به داده ها و اطلاعات مورد نیاز، غنای بیشتری می دهد.

حجت الاسلام والمسلمین هادی با اشاره به اراده جدی طرفین اعلام کرد: امید است با توجه به برنامه هایی که جناب آقای الفت اشاره کردند طی یک یا حداکثر دو هفته متن تفاهم نامه چارچوب همکاری مشخص و با تعیین تیم عملیاتی برنامه ها اجرایی شود.

گفتنی است، در این نشست، مدعوین حاضر در جلسه همچنین مسائل و نقطه نظرات خود را در میان گذاشتند و در پایان معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه ضمن استماع مسائل و مشکلات موجود راهکارهای مطلوب جهت بهبود وضعیت موجود را ارائه کرد.

انتهای پیام/


برچسب ها: دانش بنیان

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *