صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

حدود 50 درصد پرونده‌ها در شعبه ویژه حل اختلافات جرایم پزشکی گیلان به سازش منجر می‌شوند

۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۸:۰۶:۴۹
کد خبر: ۴۲۹۲۰۹۷
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
رئیس شورای حل اختلاف استان گیلان، گفت: به طور میانگین 40 الی 50 در صد پرونده‌ها در شعبه ویژه حل اختلافات جرایم و قصور پزشکی با همت اعضا این شعبه و ایجاد صلح وسازش بین طرفین مختومه می شوند.

حجت الاسلام والمسلمین سیداحمد میرمحمدی در گفت‌وگو با میزان، در رابطه با استقرار شعبات ویژه حل اختلاف در حوزه‌های مختلف توسط شورای حل اختلاف استان گیلان، با اشاره به ارزشمند بودن و فواید ایجاد صلح وسازش بین طرفین دعوا به ویژه پیش از تشکیل پرونده در محاکم، اظهارکرد: در همین راستا شورای حل اختلاف استان گیلان اقدام به تشکیل 2 شعبه ویژه رسیدگی به حل اختلافات حوزه های صنعت، معدن وتجارت کرده است که یکی از این شعبات در مرکز استان و دیگری در منطقه آزاد بندر انزلی مستقر شده‌اند.

وی افزود: در این شعبات ویژه رسیدگی به حل اختلافات حوزه های صنعت، معدن و تجارت به تمام دعاوی واحدهای تولیدی، تجاری و اختلافات کارگری رسیدگی می‌شود.

رئیس شورای حل اختلاف استان گیلان همچنین با اشاره به تشکیل یک شعبه ویژه جرایم و قصور پزشکی در استان، گفت: تشکیل این شعبه ویژه بسیار کارگشا است به این دلیل که با توجه به پیچیدگی خاص و تخصصی بودن پرونده‌های جرایم و قصور پزشکی رسیدگی به آن‌ها نیز نیازمند مهارت‌های ویژه و خاص خود است.

حجت الاسلام والمسلمین میرمحمدی، ادامه داد: بر همین اساس شعبه ویژه حل اختلاف جرایم و قصور پزشکی مستقر در گیلان از 3 عضو پزشک معتمد و مقبول جامعه پزشکی استان گیلان به همراه یک عضو حقوقدان تعیین شده از سوی شورای حل اختلاف استان گیلان تشکیل شده است.

وی با اشاره به حضور مقطعی پزشکان با تخصص‌های مختلف بر حسب نیاز به ارایه نظر تخصصی مرتبط با موضوعات پرونده‌های ارجاع شده به شعبه ویژه جرایم و قصور پزشکی استان گیلان، بیان کرد: رسیدگی به اختلافات پرونده‌ها در این شعبه بدون تحمیل هزینه به مراجعین و به صورت رایگان انجام می شود و علاوه بر آن پرونده‌هایی که به طور معمول سال‌های متمادی فرآیند رسیدگی به آنها در دادگاه ها ودادسراها زمان بر است در کوتاه ترین زمان ممکن در این شعبه تعیین تکلیف می شوند.

رئیس شورای حل اختلاف استان گیلان، همچنین اعلام کرد: به طور میانگین 40 الی 50 در صد پرونده‌های ارجاع شده به شعبه ویژه حل اختلافات جرایم وقصور پزشکی بسته به مقاطع و موضوعات مختلف با همت و تلاش شبانه روزی اعضا این شعبه و ایجاد صلح وسازش بین طرفین مختومه می شوند.

بیشتر بخوانید:

یک سوم پرونده‌های ورودی به شوراهای حل اختلاف استان گیلان به سازش منجر می‌شود

انتهای پیام/


برچسب ها: شورای حل اختلاف

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *