صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

وضعیت بحرانی مهاجران در کانال مانش و طرح مهاجرتی خصمانه انگلیس

۰۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۶:۰۶
کد خبر: ۴۲۹۰۳۹۰
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
طرح انگلیس برای فرستادن مهاجران غیرقانونی به رواندا موضوعی مشکوک و خصمانه به نظر می‌رسد.

خبرگزاری میزان – طرح جنجالی انگلیس برای فرستادن مهاجران غیرقانونی به «رواندا» با ابهامات بسیاری مواجه است.

تشریفات و سردرگمی در مورد توافق بحث برانگیز انگلیس با رواندا در مورد «برون‌سپاری حفاظت از پناهندگان» همچنان افزایش می‌یابد.

به گزارش «ecre»، با اعداد، جدول زمانی و وضعیت ایمنی نامشخص، وزارت کشور انگلیس به سمت بازداشت پناهجویان در انتظار اخراج احتمالی حرکت کرده است.

اثر بازدارندگی سیاست‌های انگلیس در این زمینه همچنان مشکوک است زیرا عبور از کانال «مانش» ادامه دارد؛ پس از ده سال «محیط خصمانه»، کارکنان خط مقدم وزارت کشور انگلیس درباره فرهنگ ترس و خطر غیرقانونی هشدار می‌دهند.

طرح عمیقا بحث‌برانگیز دولت انگلیس برای برون‌سپاری حفاظت از پناهندگان به رواندا همچنان باعث انتقاد و سردرگمی گسترده می‌شود.

یک کارشناس حقوق بشری انگلیس در این باره می‌گوید «ماده هفت اساسنامه رم دادگاه بین‌المللی «جنایت علیه بشریت» را به عنوان یک سیاست دولتی برای انجام «حمله علیه هر جمعیت غیرنظامی» که شامل اخراج، انتقال اجباری جمعیت، آزار و شکنجه گروه‌های قابل شناسایی و یا «سایر اعمال غیرانسانی با شخصیت مشابه که عمدا باعث رنج بزرگ یا جدی و جراحت شود، تعریف می‌‎کند.»

دولت انگلیس اخیرا اعلام کرده که 50 نفر را بر اساس طرح جنجالی خود به رواندا خواهد فرستاد اما درباره جزئیات این طرح هیچ سخنی به میان نیامده است.

مدل سازی وزارت کشور انگلیس که توسط رسانه‌ها فاش شد نشان می‌دهد که سالانه تنها حدود 300 نفر تحت این سیاست اخراج می‌شوند؛ پیش از این «پریتی پاتل»، وزیر کشور انگلیس، به دلیل ادعاهای مطرح شده در مناظره مجلس عوام این کشور در ماه آوریل، مورد اعتراض قرار گرفت.

وی مدعی شده بود «بیش از 130 هزار پناهنده در رواندا اسکان داده شده‌اند و این کشور نه تنها کشوری امن است، بلکه کشوری است که در آن هم آژانس پناهندگان سازمان ملل و هم اتحادیه اروپا افراد را اسکان داده‌اند.»

«سیله رینولدز»، رئیس بخش «حمایت از پناهندگی در آزادی از شکنجه» در این باره می‌گوید «این چیزی نیست جز تلاشی بدبینانه برای منحرف کردن منتقدان از وحشیگری و ناعادلانه بودن طرح رواندا.»

انتهای پیام/


برچسب ها: انگلیس رواندا

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *