صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

راه‌های آسان برای جلوگیری از هدر رفتن غذا

۲۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۱:۲۶
کد خبر: ۴۲۹۰۱۶
هدر دادن غذا مانند دزدیدن غذا ازسفره فقرا و نیازمندان است.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، هدر دادن غذا مانند دزدیدن غذا ازسفره فقرا و نیازمندان است. بسیاری از افرد غذای خود را کامل تمام نمی‌کنند و دور می‌ریزند، اگر این مسئله به یک عادت تبدیل شود بسیار خطرناک است. آمار‌ها نشان داده سالانه ۳.۷ تریلیون سیب هدر می‌رود. در ادامه چند راه برای جلوگیری از هدر رفتن مواد غذایی پیشنهاد می‌کنیم:

قبل از خرید یخچال خود را چک کنید. بعد از بازگشت از فروشگاه متوجه می‌شوید میوه و سبزیجات در یخچال وجود داشته و شما خرید اضافی کرده اید.

لیست تهیه کنید. ۷۰ درصد از ما هنگام خرید لیست تهیه نمی‌کنیم و خرید بیهوده انجام می‌دهیم.

باقی مانده غذا را دور نریزید. بهتراست باقی مانده غذای شب را برای نهار فردای کودکان در مدرسه کنار بگذاریم.

غذا‌ها را درست بسته بندی کنید. هرگز نباید میوه و سبزی را خارج از یخچال گذاشت. با بسته بندی مناسب غذا در یخچال می‌توان آن را تا دو هفته نگه داشت. اگر ماده غذایی به تاریخ انقضا نزدیک می‌شد باید آن را در فریزر قرار داد.

به تاریخ انقضای مواد غذایی توجه کنید. اگر لیبل تاریخ هم نداشت می‌توان از رنگ و بو فاسد بودن یا نبودن آن را تشخیص داد.

تا زمانیکه برنامه مهمانی گرفتن قطعی نشده برای آن برنامه ریزی نکنید و تدارک نبینید.

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *