صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرح ضد مهاجرتی انگلیس و خطرات آن برای پناهجویان

۱۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۰:۳۲
کد خبر: ۴۲۸۴۲۲۷
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
طرح انگلیس برای انتقال مهاجران به روآندا، خطرات بسیاری را برای این افراد به همراه دارد.

خبرگزاری میزان – انگیلس اخیرا طرحی را برای انتقال مهاجران غیرقانونی به «روآندا» به تصویب رساند.

تصویب این طرح با واکنش‌ها و انتقادات بسیاری به خصوص از سوی گروه‌های حامی حقوق مهاجران مواجه شده است.

«جایلز فودن»، نویسنده انگلیسی، طی یادداشتی در روزنامه «گاردین» در این باره می‌نویسد «به راحتی طعمه باورهای غلط در مورد روآندا می‌شویم. ایرادات خط مشی  پریتی پاتل، وزیر کشور انگلیس، نباید نیاز به تکرار داشته باشد.

با این حال، ناآگاهی و فراموشی غرب در مورد روآندا (و منطقه وسیع‌تر دریاچه‌های بزرگ آفریقا) آنقدر زیاد است که استدلال‌های مخالف آن نیاز به تقویت دارد.

دلایل علیه این طرح بسیار است از جمله این استدلال که مهاجران با خطرات بسیاری از جمله ربوده شدن و یا ناپدید شدن مواجه هستند.

توافق پناهندگی انگلیس و روآندا نگرانی‌های حقوق بشری را افزایش می‌دهد؛ توافق بحث برانگیز بین انگلیس و روآندا برای رسیدگی خارجی به درخواست‌های پناهندگی در این کشور آفریقای شرقی، انتقادهای بسیاری را از سوی چندین بخش برانگیخته است.

«آلیس موگو»، رئیس فدراسیون بین‌المللی حقوق بشر، بر نگرانی‌های حقوق بشری تأکید و سؤالاتی را در مورد تعهدات کشورها در قبال مهاجران و پناهجویان مطرح می‌کند.

این توافق نقض قوانین بین‌المللی است؛ به‌خصوص کنوانسیون ۱۹۵۱ سازمان ملل در مورد پناهندگان، که کشورهای امضاکننده را موظف می‌کند تا اطمینان حاصل کنند پناهجویانی که مراحل مناسب درخواست پناهندگی را طی می‌کنند، محافظت می‌شوند و به سرزمین‌هایشان دسترسی دارند.

این اعلامیه انگلیس انتقاد شدید سیاستمداران مخالف و همچنین گروه‌های مذهبی، حقوق بشری و پناهندگان را برانگیخت که سوالات اخلاقی و حقوقی را در مورد تعهدات یک کشور در قبال مهاجران و پناهجویان مطرح می‌کنند.

«بوریس جانسون»، نخست‌وزیر انگلیس، این توافق را توجیه و ادعا می‌کند که این طرح مردم را از تلاش خطرناک برای عبور از کانال «مانش» انگلیس منصرف و همچنین از مهاجران در برابر باندهای قاچاق انسان محافظت می‌کند.

پیشنهاد پناهندگی و مهاجرت انگلیس/روآندا در مقابل پس‌زمینه تلاش‌های بین‌المللی، از جمله انگلیس، برای ایجاد ساختارهای خوشایند برای میلیون‌ها پناهنده اوکراینی ارائه می‌شود.

از 21 آوریل، انگلیس برای 71 هزار و 800 پناهجوی اوکراینی ویزا صادر کرده است. 32 هزار و 500 نفر از آنها تحت ویزای طرح خانواده اوکراین هستند، در حالی که 39 هزار و 300 مورد بخشی از ویزاهای طرح حمایت مالی اوکراین هستند.

انتهای پیام/


برچسب ها: انگلیس روآندا

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *