صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

زمان برگزاری انتخابات کمیته ملی المپیک مشخص شد

۰۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۹:۱۹
کد خبر: ۴۲۸۲۴۸۲
دسته بندی‌: ورزشی ، سایر حوزه ها
زمان برگزاری انتخابات ریاست کمیته ملی المپیک اعلام شد.

خبرگزاری میزان - در پایان مجمع فوق‌العاده کمیته ملی المپیک که امروز(سه‌‌شنبه) برگزار شد زمان برگزاری انتخابات ریاست کمیته مشخص شد.

براین اساس از ۶۰ رای، ۵۷ رای حاضر در مجمع و ۳ رای وبیناری بود. ۱۵ نفر به تاریخ ۲۰ تیر و ۴۱ نفر به تاریخ ۶ شهریور رای دادند و ۴ رای مخدوش بود تا به این ترتیب انتخابات کمیته ملی المپیک در روز ششم شهریور ماه برگزار شود.

همچنین کمیته ملی المپیک برای برگزاری انتخابات آیین‌نامه‌ای را تنظیم و به کمیته بین‌المللی المپیک ارسال کرد. این آیین‌نامه روز گذشته با چند اصلاحات به کمیته ملی المپیک کشورمان برگشت داده شد. صالحی‌امیری رئیس کمیته ملی المپیک از اعضای مجمع خواست تا این اصلاحات را تصویب کنند و آیین نامه دوباره به IOC ارسال شود.

۹ مورد اصلاحات از IOC اعلام و خواسته شده به جای ماده ۵ متن کامل که در اساسنامه هست، مطرح شود. همچنین برای تعیین صلاحیت مداخله دولت را مطرح کردند که صالحی‌امیری گفت: ما گفتیم باید نهادهای قضایی و امنیتی این موضوع را بگویند. قوانین داخلی صراحت دارد و مکلف به استعلام هستیم‌ پس پیشنهاد داریم همین ماده تصویب شود‌.

پیشنهاد صالحی‌امیری این بود که این بند به تصویب اعضای مجمع برسد و کمیته نهادهای بین‌المللی را قانع کند چرا که تعیین صلاحیت قانون و الزامی است. حذف آن باعث تنش خواهد شد و ممکن است این موضوع را مطرح کند که ما از قانون سرپیچی می‌کنیم.

صالحی‌امیری گفت: قانون‌گذار ممکن است با ما مجادله کند. پیشنهاد من این است اعضای مجمع ما را مکلف کنند هیات اجرایی در چارچوب قوانین موضوع را دنبال کند.

نصرالله سجادی در واکنش به این اتفاقات گفت: اخلاق حکم می کند IOC و مراجع بین المللی اگر فردی چه در محاکم ملی و چه بین المللی متهم باشد سمت خود را از دست بدهد. برای مثال رئیس انوک و شورای المپیک آسیا از طرف دادگاه ملی خود متهم شد و بعد از آن در مجمع انوک و با حضور باخ تا زمان رسیدگی به اتهام برکنار شد. بلاتر هم قبل از رسیدگی کامل به پرونده خود، متهم و برکنار شد. آن‌ها به قوانین و مقررات قضایی کشورها احترام می گذارند. به نظر من واژه دخالت دولت معنای دیگری دارد‌.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *