صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مجمع فوق‌العاده کمیته ملی المپیک/ از گلایه‌های تکرای دبیر تا تاکید برای برگزاری زودتر انتخابات

۰۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۶:۳۴
کد خبر: ۴۲۸۲۲۲۰
دسته بندی‌: ورزشی ، سایر حوزه ها
مجمع فوق‌العاده کمیته ملی المپیک در آکادمی ملی المپیک آغاز شد.

خبرگزاری میزان - مجمع فوق العاده کمیته ملی المپیک با حضور حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان، سیدرضا صالحی امیری رییس کمیته ملی المپیک، روسای فدراسیون‌ها و اعضای مجمع در آکادمی ملی المپیک آغاز شد.

*مراسم افتتاحیه سالن آموزش آکادمی ملی المپیک با حضور وزیر ورزش، روسای فدراسیون‌ها و مسئولان کمیته ملی المپیک افتتاح شد. البته قرار بود این  سالن با حضور حسین المسلم دبیرکل شورای المپیک آسیا و رئیس فدراسیون جهانی شنا افتتاح شود که به دلیل طوفان شن و گرد و خاک شدید در کویت، اجازه پرواز این مهمانان به تهران صادر نشد.

فضل‌الله باقرزاده، رئیس فدراسیون شمشیربازی در مورد زمان برگزاری انتخابات این فدراسیون و همچنین نتایج ضعیف سابریست‌ها در رقابت‌های اخیر جهانی و گرندپری، صحبت‌هایی انجام داد که گزیده آن را در زیر می‌خوانید.

*هنوز تاریخ انتخابات مشخص نیست. فعلا ابلاغ سرپرستی دادند تا خدشه‌ای در کار فدراسیون ایجاد نشود.این کار ارزنده‌ای بود که وزارت ورزش انجام داد.

*دیروز مجوز اعزام شمشیربازان به قهرمانی آسیا را گرفتیم، همچنین مسابقات قهرمانی جهان در اپه و قهرمانی جهان را در اپه در گرجستان داریم. بازی‌های کشورهای اسلامی در قونیه قبل از بازی های آسیایی در چشم نبود ولی الان کشورها و ایران در قونیه با بهترین نفرات اعزام می‌شوند. پاداش هم نسبت به دوره های گذشته در بازی‌های کشورهای اسلامی قابل توجه است.

*سطح بازی‌های کشورهای اسلامی بالاست. الجزایر، تونس و نیجریه در این مسابقات هستند. همه کشورها هم با قدرت شرکت می‌کنند. چون بازی‌های آسیایی لغو شد همه با بهترین نفرات حاضر می‌شوند.

*تابع وزارت ورزش هستم الان هم سجادی لطف کرد  و من را سرپرست معرفی کرد تا بعدا در مورد این قضایا صحبت کنیم. اساسنامه را مطالعه کنید کجا نوشته سرپرست می تواند یا نمی تواند در انتخابات باشد؟ اگر ۶ ماه از زمان ثبت نام بگذرد امکان دارد ثبت نام مجدد انجام شود. در مورد حضور من هم در نهایت تصمیم با وزارت ورزش است.

*ورزش قهرمانی همین است یک روز در اوج است و یک بار روی زمین می افتد. شمشیربازی مثل برخی رشته ها نیست که با دو بازی فینال برسید باید بازی‌های زیادی انجام شود.

*یکی از کرسی‌های مهم آسیا را دارم ممکن است هم تراز شود ممکن است نشود. بستگی به تفسیر ها دارد. سه نفر برای انتخابات ثبت نام کردند و همه از یک خانواده هستیم. من چند دوره است تک‌ کاندیدا هستم چون کار در این رشته سخت است. من الان دنبال تامین ارز برای اعزام هستم‌ .

*اعزام به مسابقات جهانی مصر منوط به نتیجه قهرمانی آسیا است به جز سابر مردان که قطعا اعزام می شوند. دختران هم اگر ۸ تای آسیا بیایند اعزام می شوند.

آرش میراسماعیلی، رئیس فدراسیون جودو درباره شرایط تعلیق جودو و حضور این رشته در بازی‌های کشورهای اسلامی صحبت‌هایی انجام داد که گزیده آن را در زیر می‌خوانید.

*هر چند در جلسه قبلی هم من یکی از منتقدین رای گیری بودم، انتظار داشتم که رای‌گیری به صورت دست بلند کردن نباشد و به صورت مخفی باشد. امروز این موضوع رعایت شود. قطعا باید آرا مخفی باشد شاید یکی نفر رودربایستی داشته باشد. نفر جلویی من در دور قبل  دو بار دست بلند کرد و این خوب نیست. باید رای‌گیری به صورت مخفی باشد و نظرات درست داده می‌شود.

*هرچند که این دو تاریخ زیاد تفاوتی ندارد اما خوب بازی‌های کشورهای اسلامی برای همه ما مهم است. مخصوصا برای جودو که ورزشکارانم دو سال از مسابقات دور بودند. این یک فرصت مناسبی است و طبیعتا منفعت رشته خودم و ورزش کشورم را بیشتر در نظر می‌گیرم.

*دادگاه مربوط به تعلیق جودو ۴ بار است که تمدید می‌شود اما فردا ماه چهارم هم تمام می‌شود. منتظر هستیم ببینیم باز تمدید می‌شود و یا رای صادر می‌شود.

*درست است که در جلسه قبل تنش و چالش بود اما انتظار ما این بود که زودتر تعیین تکلیف شود. همه جای دنیا کمیته المپیک‌ها بعد از المپیک تعیین تکلیف می‌کنند تا فرصت کافی باشد. به نظر من این روند خیلی طول کشید.

*در این شرایط هم دوستانی که در راس کار هستند بلاتکلیف هستند و هم دوستانی که می‌خواهند در راس کار قرار بگیرند. تمام این حرف ها برای گذشته است و امروز امیدوارم که با یک بینش و تدبیر روسای فدراسیون‌ها رای دهند. منفعت ورزش کشور را در نظر بگیرند. هر دو تاریخ تفادت زیادی ندارد تنها ۴۰ روز اختلاف است. چه کسی که بخواهد ۲۰ انتخاب شود چه ۳۰ مرداد اصل ورزش است و باید آن  را در نظر بگیریم.

*قطعا به ۳۰ مرداد رای می‌دهم چون که بازی‌های کشورهای اسلامی برای کشور مهم است. بازی‌های آسیایی هم لغو شد و مهمترین رویداد ورزشی همبستگی است. هر دوستی که می‌خواهد انتخاب شود ۲۰ تا ۳۰ مردا فرقی نمی‌کند اما دوستان راس کار اکنون هماهنگی کرده اند کار ها پیش رفته است. من هم واقعا سعی مس‌کنم که در زمان طلایی که در رشته ام دارم و نیاز به حمایت دارم در نظر بگیرم. هر کسی بیاید یک ماه کوتاه در پیش دارد. تا امضایش تعریف شود یک ماه طول می‌کشد. شفاف می‌گویم که دوستان منفعت کشور را در نظر بگیرند.

*من واقعا موضع ام همیشه ورزشی است و فکر نمی‌کنم کمتر کسی تخصصی نگاه نکند. از هر کسی که می‌خواهد بیاید انتظارم این است که برای ورزشی ها ارزش بگذارد. از عزیزان سیاسی خواهش می‌کنم ورود نکنند مخصوصا برای کمیته ملی المپیک که تخصصی‌تر از هر جایی است. وزارت ورزش شاید جایی است که بخشی از آن سیاسی است و رییس جمهور آن را انتخاب می‌کند. کسی که می‌آید باید ورزشی باشد اما بخشی سیاسی است. اما کمیته ۱۰۰ درصد ورزشی است و امیدوارم دوستان این را در نظر بگیرند. دوستان عزیز ورزشی هم دوست دارد در معرض انتخاب قرار بدهد و این سری امیدوارم ورزشی باشد.

*اکنون هم گله مندم هرکسی که پست مدیریتی و کرسی می‌گیرد وظیفه دارد از کشور خودش در هر جای دنیا حمایت کند. از ما حمایت نشد. باید این را درک کنیم‌. همه می‌دانند که من چه می‌گویم و از داخل رقم خورد و کرسی هم که داشتیم هیچ کمکی به ما نکرد.

*کشورهای اسلامی موضع ما متفاوت است و زیر نظر ioc و oca نیست. دو هفته دیگر تیم عازم سن پترزبورگ است. براساس رایی که ما داریم در کلیه مسابقات و کمپ‌هایی که زیر نظر agf برگزار شود تعلیق هستیم. تورنمنت هایی که زیر نظر کشورها است و کشورهای اسلامی که برگزار کننده آن هستند، ساز و کار دیگری دارد که شرکت می‌کنیم.

امیر صدیقی، رئیس فدراسیون ووشو هم صحبت‌هایی انجام داد که گزیده آن را در زیر می‌خوانید.

*باید الزامات برگزاری مجمع به خوبی مدنظر قرار گیرد و شاهد برگزاری انتخابات به بهترین شکل باشیم. تمام امکانات و شرایط لازم برای اعزام به بازی های آسیایی و ارز مورد نیاز اعزام به بازی ها نیز فراهم شده است.

*باید به بازی های آسیایی ۲۰۲۶ توجه داشته باشیم و به مقوله تعویق زمانی در برگزاری انتخابات توجه داشته باشیم. باید امانت دار خانواده ورزش باشیم و چهار سال آینده را نیز ببینیم.

علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی صحبت‌هایی انجام داد که گزیده آن را در زیر می‌خوانید.

*در مجمع ۱۷ اسفند همه به من حمله کردند. اگر  انتخابات همان موقع اسفند انجام می‌شد، شش ماه جلو بودیم. حرف کارشناسی باشد رای می‌دهم. اگر من به هیات اجرایی‌ انتقاد دارم نقدم کارشناسی است. به من می‌گویند  به قول خسروی وفا حرف‌ها را درست نمی‌گویم بالاخره من بچه جنوب شهر هستم. من در مورد صالحی امیری می گویم فقط شان او حفظ شود و خوش استقبال و بد بدرقه نباشیم.

*به بودجه نقد دارم، اما همین که صالحی امیری جلوتر از هیات اجرایی بود یعنی قدرتمند و توانمند است‌. من از اعضای هیات اجرایی که برای ورزش تصمیم گرفتند نه فدراسیون خود تشکر می کنم به ویژه از آن‌هایی که تلاش نکردند کشتی‌گیر و کاراته‌کا و شناگرش عضو کمیته ملی المپیک شود.  در ۱۰ دقیقه آینده رای گیری شود و همه دنبال کارمان برویم.

*دبیر سپس خطاب به سعیدی گفت: شانس آوردیم پاور پوینت خراب شد وگرنه نیم ساعت صحبت می‌کردید.

*کارهای مهمتری دارم و باید جلسه را ترک کنم. تاریخ مدنظر من برای برگزاری مجمع همان تاریخ پیشنهادی ساعی بود و رای خودم را به همراه اسم به وزیر ورزش و صالحی امیری ارائه کردم.

هادی ساعی، رئیس فدراسیون تکواندو در خصوص برگزاری انتخابات مجمع کمیته ملی المپیک صحبت‌هایی انجام داد که گزیده آن را در زیر می‌خوانید.

*به صلاح ورزش کشور نیست ۲۰ روز قبل از بازی های کشورهای اسلامی مجمع انتخاباتی کمیته ملی المپیک برگزار شود و باید مصالح فدراسیون هایی که در این مسابقات حضور دارند دیده شود چراکه با تغییرات در کمیته ملی المپیک مواجه خواهیم شد و تغییرات عمده ای در هیات اجرایی خواهیم داشت که باعث می شود به کاروان اعزامی ایران مسابقات لطمه بخورد.

*فعالیت های مربوط به کاروان در حال انجام است و این تغییرات، فعالیت ها را تحت تاثیر قرار می دهد.

*با نظر کارشناسی سجادی موافق هستم و پیشنهاد میکنم تاریخ ۶ شهریور به زمان های مدنظر برای برگزاری انتخابات کمیته ملی المپیک ضافه شود.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *