نشست هیئت اندیشه ورز مرکز مقاومت بسیج قوه قضاییه برگزار شد
خبرگزاری میزان- معاون قضایی دادستان کل کشور در نشست هیئت اندیشه ورز مرکز مقاومت بسیج قوه قضاییه و وزارت دادگستری با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان گفت: از خودگذشتگی شهدا و رزمندگان دفاع مقدس برای در آزادسازی خرمشهر که با هدیه بالاترین سرمایه خود که همان جانشان بود را فراموش نخواهیم کرد .
سعید عمرانی گفت: این گفته امام راحل که خرمشهر را خدا آزاد کرد یک جمله استراتژیک است ،چرا که همه موهبت ها از جانب خداوند است.
وی گفت: دادخواهی مردم از قوه قضاییه لطف خداوند است چرا که هیچ فردی جز به استیصال به این حوزه ها مراجعه نمی کند، از این رو باید مخلصانه و بسیجی وار در رسیدگی به مشکلات مردم بکوشیم.
عمرانی گفت: این موضوع نیز که قوه قضاییه ملجا و پناهگاه مردم است از الطاف خداوند است.
وی افزود: بسیج پتانسیل بالایی در آسیب شناسی و حل معضلات قضایی دارد، یکی از اقداماتی که میتوان به آن تکیه کرد تلاش برای افزایش احترام به قانون، حل معضلات معیشتی و مشکل معتادان متجاهر است که از جمله دستورات مقام معظم رهبری است.
در ادامه رئیس حوزه معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه گفت: بسیج یکی از تشکل های سازنده و بالنده در نظام جمهوری اسلامی است، چرا که حضور بسیج در همه جا می تواند معادله را به نفع ارزش ها تغییر دهد.
حجت الاسلام و المسلمین سعدی با بیان اینکه با توجه به گذشته باید برای آینده برنامه ریزی کرد، گفت: بسیج شاخه بالنده نظام مقدس جمهوری اسلامی و یک فرهنگ است که در همه جا می تواند حاضر شود.
وی افزود: روحیه بسیجی و مطیع امر بودن و دغدغه ارزش ها را داشتن در طول تاریخ همواره مطرح بوده و باید ادامه دار باشد در واقع در این روحیه نباید از خود سلب تکلیف کنیم و هرجا مشکلی بود باید ورود کرده و آن را حل کنیم.
رئیس حوزه معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه افزود: باید با استفاده از ابزار و امکانات جدید در حل معضلات سرعت بالاتری داشته باشیم.
معاونت توسعه و پشتیبانی پزشکی قانونی نیز در این نشست با گرامیداشت یاد شهدای دفاع مقدس و بزرگداشت روز سوم خرداد و حماسه آزاد سازی خرمشهر گفت: می توان با الگو برداری از زندگی شهدا و فرماندهان متخلق به اخلاق آن ها شد تا با این عزیزان محشور شویم.
حاج منوچهری با ارائه توضیحاتی از فعالیت مجموعه پزشکی قانونی کشور گفت: مرکز پزشکی قانونی در حال حاضر با ۴۴۶ مرکز و۳ هزار نیروی رسمی، پیمانی ، قراردادی و تعداد محدودی شرکتی در حال ارائه خدمات است.
وی در مورد نیروی انسانی فعال در این مراکز گفت: در حدود هشتصد پزشک که دویست نفر از آن ها پزشکان متخصص هستند با مجموعه پزشکی قانونی همکاری می کنند.
وی ادامه داد: به لحاظ فضای فیزیکی تنها ۵۰ درصد فضاها تملیکی و باقی استجاری است از این رو نزدیک به سیصد و ۹۰ هزار متر مربع فضای فیزیکی نیاز داریم تا استانداردهای لازم را بتوانیم اجرایی کنیم.
وی تصریح کرد: از حیث آمار عملکردی در سال گذشته در حدود ۲ میلیون پرونده از پروندهها در مراجع قضایی مورد رسیدگی قرار گرفته و برای نظر کارشناسی به سازمان پزشکی قانونی ارجاع داده شده است. همچنین عمده آن ها یعنی در حدود ۸۵ تا ۹۰ درصد فعالیت سازمان پزشکی و قانونی در حوزه معاینات است.
وی ادامه داد: در سالی که گذشت نزدیک به ۶۰ هزار پرونده قصور پزشکی در کل کشور برای رسیدگی به کمیسیونهای پزشکی ارجاع داده شده است.
وی در مورد رسیدگی های الکترونیک نیز اظهار کرد: راه اندازی اتوماسیون در حوزه معاینات تقریباً به سرانجام رسیده است و در بخش کمیسیون ها و آزمایشگاه ها نیز به زودی به بهره برداری خواهد رسید.
حاج منوچهری گفت: همه این امکانات و توسعه زیرساختی برای افزایش حس رضایتمندی ارباب رجوع است.
گفتنی است در ادامه فرماندهان حوزه های بسیج برنامه های پیشنهادی خود را در راستای انتظارت ششگانه رئیس دستگاه قضا از بسیج قوه قضاییه مورد بحث قرار گرفت و تحقیقاتی نیز از سوی هیئت های اندیشه ورز بسیج قوه با محوریت برنامه گام دوم انقلاب و سند تحول قضایی تبیین و ارائه داده شد.
انتهای پیام/