صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

عکس العمل روزنامه‌ها به حذف زودهنگام آلمان؛ اخراج!

۰۷ تير ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۵:۰۱
کد خبر: ۴۲۸۰۲۱
دسته بندی‌: ورزشی ، فوتبال
هواداران تیم ملی فوتبال آلمان که هرگز حذف در مرحله گروهی جام جهانی را تجربه نکرده بودند، صبح پنجشنبه در همه روزنامه‌ها با این خبر روبرو شدند. تیم شان که دارنده عنوان قهرمانی بود، پس از شکست ۲-۰ مقابل کره جنوبی و قرار گرفتن در قعر جدول گروه F به کار خود در روسیه پایان داد.

به گزارش گروه ورزشی و به نقل از گاردین، حذف آلمان در مرحله گروهی بازی‌های جام جهانی ۲۰۱۸، روزنامه‌های سراسر جهان را در شوک عمیقی فرو برد.


هواداران تیم ملی فوتبال آلمان که هرگز حذف در مرحله گروهی جام جهانی را تجربه نکرده بودند، صبح پنجشنبه در همه روزنامه‌ها با این خبر روبرو شدند. تیم شان که دارنده عنوان قهرمانی بود، پس از شکست ۲-۰ مقابل کره جنوبی و قرار گرفتن در قعر جدول گروه f. به کار خود پایان داد.


Bild، مجبوبترین روزنامه آلمانی در شماره صبح پنجشنبه خود مانند ژوئن ۲۰۱۴ و برد ۷-۱ تیم ملی آلمان مقابل تیم ملی برزیل به چاپ عکس در صفحه نخست بسنده کرده و تیتری نزد. آلمان در جام جهانی ۲۰۱۴ به عنوان قهرمانی رسید.


Die Welt، با انتشار عکسی از تونی کروز نوشت: "فراز و فرود". او که ناجی آلمان در بازی مقابل سوئد بود نتوانست در بازی چهارشنبه کاری برای تیمش انجام دهد.


Rheinische Post، نیز مختصر نوشت: "اخراج".


Frankfurter Allgemeine، با تیتر "سقوط آلمان" مانند Die Welt به شکست چهارشنبه در بازی با کره جنوبی و احیای امید‌های تیم بعد از برد مقابل سوئد اشاره کرد و نوشت "آلمان با سر به زمین خورد".


مجله آنلاین Süddeutsche Zeitung، در تیتر خود یوآخیم لو را به فوتبال اسلوموشن متهم کرد. این تیتر احتمالاً هیجان انگیزترین تیتر در جهان است.


اغلب هواداران فوتبال انگلیسی که حذف تیم ملی کشورشان در مراحل قبل از فینال جام جهانی را تجربه کرده اند، با چنین تیتر‌هایی مواجه شدند. سان، دیلی تلگراف و آی تیتر‌هایی مشابه زدند. سان لغتی آلمانی با این معنا را تیتر زد:" لذت بردن از بدشانسی دیگری". گاردین و تایمز نیز به تحقیر تاریخی آلمان در تیتر‌های خود پرداختند. برخی نیز "پایان جهان" و "روزی که آلمان ناپدید شد" را تیتر زدند.


تیتر‌های مشابهی نیز در اغلب روزنامه‌های برزیل منتشر شد که خوانندگان را به تماشای تصاویری از طرفداران آلمانی غمگین دعوت می‌کردند. البته برخی از روزنامه‌ها نیز بیطرفی خود را با گزارشی از عملکرد کره جنوبی حفظ کردند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *