صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

گسترش شبکه انتقال گاز در راستای افزایش صادرات/گازرسانی حداکثری به استان سیستان‌وبلوچستان تا ۳ سال آینده

۲۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۰:۰۲
کد خبر: ۴۲۷۷۳۰
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
شبکه انتقال گاز کشور ۳۶ هزار کیلومتر وسعت دارد که در کنار گازرسانی به مناطق مختلف، وظیفه صادرات گاز به عنوان یکی از اهداف مهم از پیش تعیین شده را بر عهده دارد.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، شبکه انتقال گاز کشور ۳۶ هزار کیلومتر وسعت دارد و با توجه به اینکه افزایش صادرات از اهداف پیش روی شرکت ملی گاز قرار گرفته گسترش این شبکه در تحقق این امر کمک به سزایی خواهد کرد.
 
بر اساس برنامه‌های وزارت نفت، اولویت صادرات گاز ایران در مرحله نخست، کشور‌های همسایه و در مرحله بعدی و با توسعه صنعت گاز طبیعی مایع شده (LNG) ورود به دیگر بازار‌ها است و شبکه انتقال به عنوان زیر ساخت اصلی این مسئله معرفی می‌شود.
 
شبکه انتقال متناسب با میزان تولید این نعمت خدادادی در کشور تعریف و عملیاتی شده که با کمک پیمانکاران داخلی برای احداث خطوط انتقال گاز و تاسیسات اجرایی می‌شود که در بخش خطوط لوله و ایستگاه‌های تقویت فشار به طور کامل از توان نیرو‌های داخلی استفاده می‌گردد.
 
بنا بر برنامه ریزی‌های صورت گرفته بهره‌برداری از ظرفیت حداکثری خط هفتم سراسری یکی دیگر از برنامه‌های این سازمان است که به طول ۹۰۴ کیلومتر، وظیفه انتقال گاز از عسلویه تا ایرانشهر را برعهده دارد و در این مسیر، بخش‌های خانگی، تجاری، صنایع و نیروگاهی از گاز طبیعی بهره‌مند می‌شوند.
 
حسن منتظرتربتی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز در جدیدترین اظهاراتش ضمن اشاره به گازرسانی به بخشی از زابل تا پایان امسال گفت: مناطق مکران و چابهار در جنوب استان سیستان و بلوچستان از مهم‌ترین اهداف برای گازرسانی است که قرارداد توسعه صنایع و انتقال گاز به این مناطق، به صورت سرمایه‌گذاری به مرحله امضا رسیده است و در صورتی که همه کار‌ها مطابق برنامه‌ریزی انجام شده پیش رود، تا سه سال آینده بخش‌های عمده استان سیستان‌وبلوچستان به شبکه گاز طبیعی متصل خواهند شد.

گفتنی است ظرفیت انتقال خط هفتم ۱۱۰ میلیون مترمکعب گاز در روز است که اکنون بنا بر مقدار گاز مورد نیاز بخش‌های خانگی و صنعتی جنوب و جنوب شرق کشور از این خط استفاده می‌شود که حدود ۳۰ میلیون مترمکعب در روز است و با توسعه صنایع، از تمام ظرفیت خط هفتم استفاده می‌شود.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *