طعمدهندههای سیگار الکترونیکی چه خطراتی برای قلب دارند؟
متخصصان سلامت هشدار دادند: طعمدهندههای موجود در سیگارهای الکترونیکی می توانند به جداره رگهای خونی و در نهایت به قلب آسیب وارد کنند.
به گفته متخصصان دانشکده پزشکی دانشگاه بوستون، پنج نمونه از طعم دهندههایی که در آزمایشگاه مورد بررسی قرار گرفتند به عملکرد حفاظتی سلولهای اندوتلیال که جداره داخلی عروق و قلب را پوشانده آسیب وارد کردهاند.
این متخصصان میگویند: سلولهای اندوتلیال به طور معمول و طبیعی گازی موسوم به "نیتریک اکسید" تولید میکنند، اما طعمدهندهها توانایی این سلولها را در تولید این گاز از بین میبرند.
این سلولها وقتی سالم و سرحال هستند گاز نیتریک اسید را تولید میکنند و در واقع این گاز یک فاکتور مهم برای حفاظت از قلب است که مزایای مثبتی از جمله جلوگیری از لخته شدن خون و التهاب دارد، اما مصرف ترکیبات دخانی طعمدار مانع از تولید این گاز مفید میشود.
به گزارش یونایتدپرس، جزئیات بیشتر این یافته در مجله Arteriosclerosis, Thrombosis and Vascular Biology منتشر شده است.
منبع: ایسنا
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *