صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بررسی مختصر گروه A، کار سخت میزبان برای صعود

۲۴ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۲:۴۳
کد خبر: ۴۲۷۲۴۱
دسته بندی‌: صفحه نخست ، عمومی
گروه A احتمالا یکی از آسان ترین گروه‎های جام جهانی است اما در واقعیت، شاید آنچنان هم به نظر می‎رسد، آسان نباشد
به گزارش گروه ورزشی ، گروه کشور میزبان در مسابقات جام جهانی همواره جذابیت­های خاص خود را دارد. جام­جهانی امسال در روسیه برگزار می­شود و تیم میزبان در گروه نسبتا سختی قرار گرفته است که وزنه کشور‌های عربی که در رقابت­های مقدماتی هم خوش درخشیدند در آن سنگین است. اروگوئه برنده ۲ قهرمانی جهان، شاید در اولویت اصلی مدعیان قهرمانی قرار نگیرد، اما سفید و آبی‌های آسمانی در احتمالا آخرین تورنمنت نسلِ سوارز و کاوانی، تا آخرین توان خواهند جنگید. سرمربی تیم ملی اروگوئه اسکار تابارس یک تیم با تجربه را برای حضور در جام جهانی انتخاب کرده است؛ تیمی با بازیکنانی همچون لوییس سوارز، ادینسون کاوانی. این بازیکنان باتجربه در کنار بازیکنان جوانی همچون رودیگو بنتانکور، لوکاس توریرا، مکسی میلیانو گومز ترکیب تیم ملی اروگوئه را تشکیل می­دهند. یازده بازیکنی که در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل هم حضور داشتند. دروازه بان تیم ملی اروگوئه فرناندو موسلرا و مدافعینی همچون دیگو گودین و مارتین کاسرس هم از بازیکنان باتجربه این تیم هستند. تیم ملی اروگوئه که امسال برای سیزدهمین بار در جام جهانی ۲۰۱۸ حضور دارد پنج بار به مرحله نیمه نهایی جام جهانی و دوبار به فینال راه پیدا کرده است. برای تیم ملی اروگوئه به عنوان یکی از قوی­ترین تیم‌های حاضر در گروه A. دور از ذهن نیست که به عنوان یکی از تیم‌های مدعی در گروه خود به مرحله یک شانزدهم جام جهانی صعود کند؛ اتفاقی که پسران تابارس به طور حتم از پس آن برخواهند آمد.
مصر
تیم ملی مصر کم تجربه­ترین تیم حاضر در گروه A. از لحاظ سابقه حضور در جام­جهانی است. مصر دومین تیم آفریقایی بود که حضورش در جام­جهانی روسیه ۲۰۱۸ را بعد از ۲۸ سال قطعی کرد. تیم ملی مصر اولین بار در سال ۱۹۳۴ در جام جهانی حضور یافت و بیش از پنجاه سال طول کشید تا بتواند دوباره در سال ۱۹۹۰ خود را به جمع تیم­های حاضر در جام­جهانی برساند. تیم ملی مصر دستاوردی در جام جهانی نداشته است، اما مصر جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه با گذشته یک تفاوت اساسی دارد و آن هم حضور ستاره‌ای بنام محمد صلاح در این تیم است. ستاره­ای بی­نظیر در این روز‌های فوتبال که با بازی فوق­العاده­اش در جام باشگاه­های اروپا در لیوپورل چشم­ها را خیره کرده است. نکته بسیار مهم درباره تیم ملی مصر این است که همان­طور که محمدصلاح نقش مهم و کلیدی در لیورپول دارد در تیم ملی مصر هم عملکردش به طور مستقیم با شانس این تیم برای صعود به مرحله بعد مسابقات ارتباط دارد. قطعا رقبا در این گروه در بازی مقابل مصر بیش از هرچیزی به مهار محمدصلاح فکر می­کنند؛ بازیکنی که در یکی از بازی­های مقدماتی در دقیقه ۹۵ از فاصله ده متری توپ را وارد دروازه کرد. تیم ملی مصر کاری آسان در جام جهانی ۲۰۱۸ ندارد. اولین بازی این تیم در مقابل اروگوده می­تواند سرنوشت ساز باشد. جدال بین مصر و عربستان هم می­تواند یادآور دیدار عربستان و تونس در جام­جهانی ۲۰۰۶ باشد که از قضا یکی از بهترین بازی­های تورنمنت بود. تیم ملی مصر با فرماندهی هکتور کوپر و ستارگانش از جمله محمد صلاح که این روز‌ها در انگلیس بزرگی می­کند از نسخه تونس ۲۰۰۶ قدرتمندتر است.
 
روسیه
 
روسیه در بین تیم­های گروه A. تیم پرطرفداری نیست، اما به عنوان تیم میزبان مسابقات تمام چشم­ها را به سوی خود می­چرخاند. تیم ملی روسیه ۱۰ بار توانسته از مرحله مقدماتی بگذرد و به جمع تیم­های شرکت­کننده جام جهانی بپیوندد. البته حضور روسیه در برخی از دوره­ها با نام اتحاد جماهیر شوروی بوده است. سال ۱۹۵۸ اولین دوره حضور روسیه در جمع تیم­های صعودکننده جام جهانی بود. تنها یک بار در سال ۱۹۶۶ توانست تا مرحله نیمه نهایی صعود کند که این بهترین جایگاهی بود که تیم ملی روسیه توانست در ادوار مختلف جام جهانی کسب کند. یکی دیگر از نکات در این گروه برای تیم ملی روسیه آن است که با وجود آنکه قرعه­ای به نسبت آسان برای آن‌ها درآمده است، اما برای صعود به مرحله بعدی مطمئن نیستند. رتبه تیم ملی روسیه در فیفا هم رتبه­ی چندان جالب توجهی نیست. این تیم رتبه ۷۰ فیفا را دارد. (تن‌ها تیم این گروه که رتبه آن نزدیک به روسیه است تیم ملی عربستان است با رتبه ۶۷ فیفا!) به طور حتم پیروزی این تیم در برابر عربستان در بازی نخست جام جهانی روحیه آن‌ها را تقویت می­کند، اما برای آنکه به مرحله بعد صعود کند به سه امتیاز در دیدار با اروگوئه و یا مصر نیاز دارد. یکی از نقاط قوت تیم ملی روسیه دروازه بان آن است. ایگور آکینفیف شش بار به عنوان بازیکن برتر روسیه شناخته شده است. بیشترین تعداد بازی ملی را برای کشورش انجام داده است. کاپیتان تیم ملی روسیه و یکی از پایه­های محکم تیم که بقیه بازیکنان به او تکیه زده­اند.

عربستان

عربستان ۴ بار پیش از این در جام جهانی حضور پیدا کرده است. تنها دستاورد عربستان در ادوار مختلف جام جهانی مربوط به جام جهانی ۱۹۹۴ است که با شکست بلژیک توانست به جمع ۱۶ تیم مرحله دوم مسابقات صعود کند. اولین حضور این تیم در جام جهانی هم مربوط به همان سال است. در جام جهانی ۱۹۹۴ با ستارگانی همچون سامی الجابر و ماجد عبدالله عربستان توانست از سد بلژیک و مراکش بگذرد، اما دور بعد توسط سوئد حذف شد. بیشتر بازیکنان این تیم از دو باشگاه بسیار قدرتمند لیگ داخلی عربستان یعنی الهلال و الاهلی هستند و تنها سه بازیکن آن در لیگ اسپانیا بازی می­کنند. محمد السهلاوی از ستارگان تیم عربستان است. این مهاجم بسیار خوب و با کیفیت با تفاضل گل بسیار خوبی نسبت به مهاجمان دیگر به جام جهانی روسیه ۲۰۱۸ می­رود. او در مرحله مقدماتی جام جهانی با زدن ۱۶ گل به همراه تیمش به مرحله بعد صعود کرد. سرعت زیاد محمد السهلاوی و کنترل توپش او را تبدیل به یک ستاره نابغه کرده است. بطور حتم برای عربستان سخت خواهد بود که در بازی افتتاحیه جلوی تیم میزبان بازی کند.

اکثر تیم‌ها ترجیح می‌دادند با روسیه میزبان روبه‌رو شوند، ولی تنها سه تیم اروگوئه، مصر و عربستان این شانس را پیدا کردند. بازی افتتاحیه مسابقات بین روسیه و عربستان خواهد بود؛ دو تیمی که بدترین رتبه را در رده‌بندی فیفا دارند. انتظار می‌رود اروگوئه در این گروه بخت اصلی برای صعود باشد و روسیه و مصر که این روز‌ها حساب زیادی روی محمد صلاح باز کرده، بخت‌های بعدی هستند.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *