صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

۸۲۱ نفر قربانی تصادفات رانندگی در سیستان و بلوچستان/ عامل انسانی مهم‌ترین عامل بروز تصادفات رانندگی است

۲۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۰:۰۱
کد خبر: ۴۲۶۹۴۹
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
مدیر پیشگیری‌های وضعی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان سیستان و بلوچستان گفت: در سال گذشته بیش از ۸۲۱ نفر در سوانح و تصادف رانندگی استان جان خود را از دست داده اند.

غلامرضا باغ شیرین مدیر پیشگیری‌های وضعی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان سیستان و بلوچستان در گفت‎‏وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، با اشاره به آمار تصادفات رانندگی در محور‌های مواصلاتی این استان اظهار داشت: متأسفانه در سال ۱۳۹۶، بیش از ۸۲۱ نفر بواسطه سوانح و تصادفات رانندگی در معابر شهری و محور‌های مواصلاتی استان جان خویش را از دست داده اند و تنها در فروردین ماه سال جاری نیز بیش از ۶۹ نفر قربانی تصادفات رانندگی شده اند.

مدیر پیشگیری‌های وضعی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان با تأکید بر ضرورت و هم افزایی کلیه نهاد‌های متولی در این حوزه گفت: ضرورت اتخاذ تدابیرعلمی و شناسایی دقیق پارامتر‌های موثر بر تصادفات و اثربخشی آن‌ها از پیش نیاز‌های مدیریت و پیشگیری تصادفات رانندگی است و باید این درک صحیح در جامعه ایجاد شود که هزینه‌های ناشی از خسارات ترافیکی می‌تواند در جهت توسعه‌ی برنامه‌های اقتصادی صرف شود و به حصول اهداف توسعه کمک موثری نماید.

وی افزود: در حوزه تصادفات رانندگی در معابر شهری ضرورت نهادینه سازی و فرهنگ صحیح ترافیک یک مقوله اجتناب ناپذیر می‌باشد و شاهد این مدعا سهم ۵۰ درصدی عابرین پیاده در تصادفات منجربه فوت در شهر‌های استان می‌باشد و این معاونت نظارت موثر در خصوص رفع ۱۵۶ نقطه پرتصادف شهری را بعنوان یک اولویت در سال ۱۳۹۷ مدنظر قرار داده است.


باغ شیرین با اشاره به تیپ شناسی تصادفات استان اظهار داشت: خطای رانندگی همچنان تحت مقوله عامل انسانی مهم‌ترین عامل بروز تصادفات رانندگی است و تخطی از سرعت مطمئنه، قاچاق سوخت و فرآورده‌های نفتی، برخورد با دام و احشام اهلی، کاروان‌های قاچاق انسان و فقدان مهارت‌های لازم در مدیریت وسایط نقلیه همچنان در جاده‌های استان قربانی می‌گیرد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد تا با اطلاع رسانی و آگاه سازی‌های محلی و مشارکت موثر مردم در ارتقاء ایمنی تردد‌های شهری و جاده‌ای از آمار تلفات سوانح و تصادفات رانندگی بکاهیم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *