صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

افزایش سوالات مجلس دهم از دولت/ ۲ هزار و ۴۳۶ تذکر به دولت فقط در یک سال/ روحانی مخاطب بیشترین تذکرها/ تقدیم ۸۳۴ تقاضای سوال از وزرا به هیئت رئیسه + متن کامل گزارش

۲۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۷:۲۶
کد خبر: ۴۲۶۵۷۴
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
طبق گزارش معاون نظارت مجلس، نمایندگان مجلس دهم از ۷ خرداد ۹۶ تا ۱۵ اردیبهشت ۹۷ در مجموع ۲ هزار و ۴۳۶ مرتبه به دولت تذکر کتبی دادند که از این میان، رئیس جمهور با ۴۱۸ فقره، مخاطب بیشترین تذکر نمایندگان بوده است.
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ، حسین مظفر معاون نظارت مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز، گزارش اقدامات نظارتی مجلس در جلاسیه دوم دوره دهم مجلس (از ۷ خرداد ۹۶ تا ۱۵ اردیبهشت ۹۷) را به همراه تحلیل و پیشنهاد‌های اصلاحی در اجرای ماده ۲۱۹ آیین‌نامه داخلی مجلس قرائت کرد.

نمایندگان مجلس دهم از ۷ خرداد ۹۶ تا ۱۵ اردیبهشت ۹۷ در مجموع ۲ هزار و ۴۳۶ مرتبه به دولت تذکر کتبی دادند که از این میان، رئیس جمهور با ۴۱۸ فقره، مخاطب بیشترین تذکر نمایندگان بوده است.
 
 
همچنین در اجلاسیه دوم دوره دهم مجلس، جمعا هزار و ۳۱۵ مرتبه تذکر شفاهی به دولت در صحن علنی مجلس به ثبت رسیده است که از این میزان، ۳۴ مورد مربوط به شخص رئیس جمهور و ۱۸۲ مورد مزبوط به عملکرد زیرمجموعه رئیس جمهور بوده است.
 
 
طبق گزارش معاونت نظارت مجلس در اجلاسیه دوم مجلس دهم، در مجموع ۸۳۴ تقاضای سوال از وزرا به هیئت رئیسه مجلس تقدیم شده که از مجموع سوالات ارجاعی کمیسیون‌ها در این بازه زمانی، ۹۰ سوال در مرحله اول خاتمه یافته است.
 
تعداد سوالات نمایندگان در اجلاسیه دوم مجلس دهم نسبت به اجلاسیه دوم مجلس نهم، ۲۳ درصد افزایش داشته است.
 



با توجه به آمار سوالات ارجاعی به کمیسیون‌ها، ۶۷۵ فقره از آن‌ها در مرحله رسیدگی در کمیسیون باقی ماده است یعنی حدود ۸۱ درصد سوالات هنوز در انتظار تعیین تکلیف هستند.

در اجلاسیه دوم مجلس دهم ۴۷ تقاضای تحقیق و تفحص به هیئت رئیسه تقدیم شده است. بر این اساس ۲ پرونده تحقیق و تفحص در راستای اعمال تبصره ۷ ماده ۲۱۴ آیین‌نامه داخلی مجلس و یک پرونده تحقیق و تفحص جهت ارجاع به کمیسیون تخصصی نزد هیئت رئیسه است و ۴۴ پرونده تحقیق و تفحص دیگر برای رسیدگی به کمیسیون‌های تخصصی ارجاع شده است.

برای دریافت متن کامل گزارش معاون نظارت اینجا مراجعه کنید.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *