صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آفتاب گرفتن مضر است یا مفید؟

۲۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۹:۴۷
کد خبر: ۴۲۶۲۷۳
رئیس مرکز بیماری‌های پوست و جذام دانشگاه علوم پزشکی تهران می‌گوید: افراد از آفتاب گرفتن برای دریافت ویتامین D، خودداری کنند، زیرا این کار باعث سرطان پوست می‌شود.
به گزارش گروه فضای مجازی ،علیرضا فیروز روز دوشنبه در گفت و گویی رئیس مرکز بیماری‌های پوست و جذام دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: اشعه فرا بنفش آفتاب بیشترین اثر را بر روی پوست انسان دارد و این اشعه از سه جزء اصلی A.، B.، C. تشکیل شده که هر کدام از این اجزا دارای اثرات مخصوصی هستند.

وی اظهار داشت: اشعه فرابنفش نوع A. مهمترین عامل ایجاد واکنش‌های حساسیتی نسبت به نور خورشید است، اشعه فرابنفش نوع B. عامل اصلی ایجاد قرمزی پوست، آفتاب - سوختگی، افزایش رنگ پوست، پیری زودرس و سرطان‌های پوستی بوده و این اشعه می‌تواند سبب تولید ویتامین D. در پوست شود.فیروز تصریح کرد:، اما با توجه به اینکه قرار گرفتن در معرض آفتاب منجر به بیماری‌های پوستی و سرطان می‌شود، بهتر است افراد به جای دریافت ویتامین D. از نورخورشید، این ویتامین را از طریق مواد غذایی و مکمل‌ها جبران کنند.

این متخصص پوست با بیان اینکه ارتباط بین پیری زودرس با تماس مداوم با نور خورشید، به اثبات رسیده است، ادامه داد: اشعه فرابنفش به تنهایی و یا در همراهی با اشعه قرمز می‌توانند سبب تخریب الیاف کلاژن و الاستین موجود در پوست شود، این الیاف عامل اصلی استحکام و کشش طبیعی پوست بوده و صدمه به آن‌ها می‌تواند منجر به پیری زودرس پوست شود.فیروز اضافه کرد: به همین دلیل به افراد توصیه می‌شود هنگام قرار گرفتن در آفتاب حتما از کلاه، چتر، عینک آفتابی و لباس بلند و پوشیده استفاده کنند.

رئیس مرکز بیماری‌های پوست و جذام دانشگاه علوم پزشکی تهران به مصرف کرم‌های ضدآفتاب اشاره کرد و گفت: نوع استفاده از کرم‌های ضدآفتاب ایرانی و یا خارجی چندان اهمیت ندارد، زیرا هر دو دارای کیفیت و مواد محافظت کننده از پوست در برابر آفتاب هستند.فیروز افزود: افرادی که دارای پوست چربی هستند باید از کرم ضدآفتاب فاقد چربی و پوست‌های خشک از ضدآفتاب چربی بالا استفاده کنند.

وی یادآور شد: کسانی که به مدت طولانی در معرض آفتاب قرار می‌گیرند باید از کرم‌های ضدآفتاب دارای اس پی اف بالای ۳۰ و به مقدار زیاد استفاده و هر دو تا سه ساعت آن را تمدید کنند.این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: اشعه فرابنفش نور خورشید می‌تواند باعث ایجاد بدخیمی‌های پوستی شود، افراد باید از آفتاب گرفتن حتما خودداری کنند.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *