صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شیوه توزیع سیگار تغییر کرد/ توزیع سیگار خارج از سامانه جامع تجارت قاچاق است

۲۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۰:۰۱
کد خبر: ۴۲۶۰۸۱
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
رئیس مرکز برنامه ریزی و نظارت بر دخانیات با بیان اینکه شیوه توزیع سیگار‌های تولیدی و وارداتی تغییر کرد، گفت: بر اساس ابلاغیه صادر شده از امروز توزیع سیگار اعم از تولیدی و وارداتی منحصرا از طریق سامانه جامع تجارت صورت می‌گیرد.

به گزارش گروه اقتصاد ، علی اصغر رمزی با بیان اینکه شیوه توزیع سیگار‌های تولیدی و وارداتی تغییر کرد، افزود: بر اساس ابلاغیه صادر شده از امروز توزیع سیگار اعم از تولیدی و وارداتی منحصرا از طریق سامانه جامع تجارت صورت می‌گیرد و توزیع خارج از سامانه قاچاق تلقی خواهد شد.

رئیس مرکز برنامه ریزی و نظارت بر دخانیات اظهار کرد: حدود یک‌هزار توزیع کننده استانی در کشور فعالیت می‌کنند و تمامی این توزیع‌کنندگان مکلف هستند فعالیت‌های خود را در این سامانه ثبت کنند و توزیع خارج از این سامانه قاچاق تلقی و مجوز متخلفین باطل می‌شود.

وی با تاکید بر اجرای مطلوب چهار گام اولیه توسط واردکنندگان، تولیدکنندگان و توزیع کنندگان سراسری (کشوری) محصولات دخانی، اضافه کرد: پیش بینی می‌شود از ۱۰ تیرماه امسال صرفا توزیع کنندگان استانی از طریق این سامانه امکان دریافت سیگار از تولیدکننده یا توزیع کننده سراسری را خواهند داشت به این ترتیب برخی تخلفات و حاشیه‌ها در سطح استان‌ها پایان یافته و تمامی فعالیت‌های توزیع کنندگان استانی نیز شفاف و تسهیل می‌شود.

رمزی، ابلاغیه اخیر را گام پنجم در زمینه اجرای شناسه کالا و رهگیری در محصولات دخانی اعلام کرد و گفت: تاکنون چهار گام مهم شامل گام اول یعنی اجرایی و الزامی شدن شناسه کالا در ثبت سفارش و واردات محصولات دخانی، گام دوم مبنی بر ثبت روزانه تولیدات انواع سیگار توسط تمامی تولیدکنندگان در سامانه با شناسه کالا، گام سوم مبتنی بر ثبت روزانه انتقال مالکیت و عرضه سیگار توسط تولید کنندگان و واردکنندگان به توزیع کنندگان سراسری و گام چهارم دال بر الزام توزیع کنندگان سراسری محصولات دخانی به ثبت فعالیت‌های خود در سامانه جامع تجارت به اجرا درآمده است.

رئیس مرکز برنامه ریزی و نظارت بر دخانیات ادامه داد: با اجرایی شدن گام پنجم از امروز تنها یک گام دیگر برای تکمیل زنجیره مجموعه فعالیت‌ها و فعالین صنعت دخانیات در سامانه جامع تجارت باقی می‌ماند و آن گام ششم و ثبت فعالیت‌ها خرده فروشان محصولات دخانی است که در آینده نزدیک نیز این گام اجرایی و الزامی خواهد شد و همان گونه که قبلا اعلام شده بود در نیمه اول امسال تکلیف قانونی در زمینه اجرایی شدن ماده ۱۳ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز اجرایی شده و کالای دخانی به عنوان اولین کالا در سامانه جامع تجارت عرضه خواهد شد.

رمزی در خصوص گام نهایی و ششم نیز گفت: این گام خرده فروشان سیگار را در بر می‌گیرد، با اجرایی شدن این برنامه، خرده فروشان محصولات دخانی که مجوز توزیع از اتحادیه مربوطه را دریافت نموده اند صرفا امکان دریافت سیگار را از توزیع کنندگان استانی در این سامانه را خواهند داشت.

وی اضافه کرد: در صورتی که توزیع کننده استانی به خرده فروش بدون مجوز سیگار بفروشد مجوز استانی اش باطل خواهد شد چرا که عمل او قاچاق محسوب شده و برخورد قانونی با وی انجام خواهد شد.

به گفته رمزی بیش از ۳۵ هزار واحد صنفی اعم از سوپر مارکت، خواربار فروش و سقط فروش در کل کشور مجوز عرضه سیگار را دارا هستند.

رئیس مرکز برنامه ریزی و نظارت بر دخانیات ادامه داد: با اجرای گام ششم عملا توزیع سیگار بسیار شفاف و در چهارچوب قانون و در سامانه جامع تجارت انجام خواهد پذیرفت و فعالیت غیررسمی و قاچاق در سطح عرضه بسیار محدود و به راحتی قابل شناسایی و برخورد می‌شود.

شایان ذکر است که ابلاغیه‌های مربوطه در درگاه الکترونیکی مرکز برنامه ریزی و نظارت بر دخانیات کشور به نشانی درگاه وزارت صنعت، معدن و تجارت ـ. واحد‌های ستادی ـ. دفاتر مستقل جهت بهره‌برداری دینفعان قابل مشاهده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *