صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بزرگترین مصرف‌کنندگان گاز کدام حوزه‌ها هستند؟

۲۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۷:۳۵
کد خبر: ۴۲۵۹۸۰
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
گاز استخراجی از منابع گازی در ۶ حوزه کاری مورد استفاده قرار می گیرد که بنا بر آمار بخش خانگی بیشترین مصرف و تزریق گاز به میادین نفتی کمترین میزان را به خود اختصاص داده است.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، گاز استخراجی از منابع گازی در ۶ حوزه کاری مصارف گاز خانگی و تجاری، گاز تحویلی به نیروگاه ها، گاز تحویلی به صنایع عمده، تزریق گاز به میادین نفتی، خوراک پتروشیمی‌ها و صادرات مورد استفاده قرار می‌گیرد.
 
بنا بر آمار منتشره تعداد مشترکان گاز طبیعی در کشور ۲۲ میلیون و ۳۵۶ هزار و ۶۶۵ مشترک است که این رقم معادل ۷۰ میلیون نفر از جمعیت کشور برآورد شده است.
 
در این میان، در بخش خانگی ۲۵ میلیون و ۹۴۴ هزار و ۹۴ واحد مسکونی تحت پوشش شبکه گازرسانی قرار دارند که میزان مصرف گاز این بخش در سال ۹۶ حدود ۹۷.۳ میلیارد متر مکعب به ثبت رسیده که این رقم در سال ۹۵ با کاهش ۱.۱ میلیارد مترمکعبی حدود ۹۸.۴ میلیارد متر مکعب اعلام شده است.
 
در این حوزه می‌توان به گازرسانی روستا‌ها اشاره کرده که برنامه ریزی‌ برای گازرسانی روزانه به ۱۰ روستا‌ها در دستور کار قرار دارد و طبق برنامه ریزی صورت گرفته تا پایان امسال به ۳ هزار و ۶۰۰ روستا گازرسانی می‌شود و در نهایت پروژه گازرسانی تا ۲ سال آینده تکمیل می‌شود.
 
گفتنی است بخش خانگی بیشترین سهم را در مصرف گاز به خود تعلق داده است.

پس از بخش خانگی، حوزه گاز تحویلی به نیروگاه‌ها سهم قابل توجهی را به خود اختصاص داده به گونه‌ای که بنا بر آمار در سال گذشته ۶۷.۶ میلیارد متر مکعب گاز به این بخش تعلق یافته که این رقم در سال ۹۵ حدود ۶۱ میلیارد و یک صد میلیون مترمکعب ثبت شده است که این ارقام نشان دهنده رشد ۱۰،۶۳ درصدی گازرسانی نیروگاهی است.
 
بر اساس آمار، تعداد نیروگاه‌های مصرف‌کننده گاز طبیعی از ۷۹ نیروگاه در سال ۹۵ به ۸۱ نیروگاه در سال ۹۶ افزایش یافته است.
 
گاز تحویلی به صنایع عمده از دیگر حوزه‌های مصرف کننده عمده گاز به حساب می‌آید به گونه‌ای که در سال گذشته با افزایش سه میلیارد مترمکعبی در مقایسه با سال ۹۵، مصرفی حدود ۳۷ میلیارد مترمکعب داشته است.
 
در بخش خوراک پتروشیمی‌ها نیز آمار‌ها نشان دهنده مصرف ۱۷ میلیارد متر مکعبی در سال گذشته داشته که این رقم رشد ۳۰۰ میلیون مترمکعبی را نشان می دهد .
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *