صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

روزهای پایانی رمضان و روایتی از بی قراری امام سجاد(ع)/دهه سوم فرصتی برای توفیق بندگی

۲۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۱۵:۰۱
کد خبر: ۴۲۵۹۲۴
کارشناس علوم قرآنی گفت: ماه رمضان ماهی است که در لحظات حساس پس از شب های‌قدر آن و در روزهای آخر امام سجاد(ع) گریه می‌کردند به نحوی که حزن و اندوهی وجود ایشان را فرا گرفته بود که چرا ماه رمضان در حال تمام شدن است و این فضیلت‌ها و بهره‌ها کم خواهد شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینعلی یزدان‌دوست کارشناس علوم قرآنی درگفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی درباره برکات دهه سوم ماه مبارک رمضان گفت: دهه آخر ماه مبارک رمضان پیامبر اسلام(ص) به جهت عظمت این دهه خواب و قراری نداشتند، شبانه روز عبادت می‌کردند، قرآن می‌خواندند و از خداوند توسل می‌جستند.

وی در همین راستا افزود: ما در تأسی از حضرت محمد(ص) و سبک زندگی و اعمال ایشان در دهه سوم ماه مبارک رمضان باید نهایت استفاده را ببریم. ماهی که در لحظات حساس پس از شب های‌ قدر آن و در روزهای آخر امام سجاد(ع) گریه می‌کردند به نحوی که حزن و اندوهی وجود ایشان را فرا گرفته بود که چرا ماه رمضان در حال تمام شدن است و این فضیلت‌ها و بهره‌ها کم خواهد شد.

این کارشناس علوم قرآنی درباره روایاتی که در گرامی نگه‌داشتن روزهای آخر ماه مبارک رمضان آمده است اظهار کرد:  توصیه پیامبر اکرم(ص) و سایر اهل بیت عصمت و طهارت این است که اگر افراد در هر صورتی نتوانستند از دو دهه اول ماه مبارک رمضان بهره ببرند در دهه سوم نهایت استفاده را کرده و از خدا بخواهند که به آنان توفیق بندگی دهد تا در این 10 روز بتوانند نهایت عبادت برای خدا را انجام دهند.

حجت‌الاسلام والمسلمین یزدان‌دوست ادامه داد: در روایات آمده است که در روزهای آخر ماه مبارک رمضان دعاها و حاجت‌ها برآورده می‌شود و روزهای نزدیک به عید فطر در واقع عیدی بندگان، قبولی طاعات و آمرزش گناهان است. معنای عید فطر همین است و مخصوص کسانی است که در طول ماه روزه گرفته‌اند، عبادت کرده‌اند. در این میان کسانی که نتوانستند از ماه رمضان بهره ببرند در این ده روز پایانی می‌توانند از فضیلت‌ها و ثواب بیکرانی که خداوند در طول این ماه نازل می‌کند بهره ببرند.


وی با اشاره به غفلت بندگان در ماه مبارک رمضان بیان کرد: غفلت به دلیل ناآگاهی و جهل  از ثواب و برکات این ماه مبارک و نبود معرفت نسبت به علو ذکر خداست. اگر بندگان غافل از عظمت تلاوت ذکر خدا در این ماه آگاه شوند شب و روز بیدار می‌مانند و مرتب به عبادت مشغول خواهند شد. واقعیت این است بندگانی که غفلت در امور دارند به دلیل آگاه نبودنشان از درجات و برکات اعمال در ماه مبارک رمضان از فضیلت‌های این ماه و شیرینی آن بی‌بهره اند.

 

انتهای پیام/  

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *