دومین مرکز ملاقات فرزندان طلاق با والدین در اصفهان راهاندازی شد
جدایی از والدین از یک سو و بهانه گیریها و بی تابی فرزندان برای دیدار با پدر و مادر از سوی دیگر باعث میشود تا ملاقات این فرزندان در کلانتریها انجام شود که آن جا هم محیط مناسبی برای این کار نیست. به همین دلیل قانونگذار تکلیف انتخاب مکان مناسب برای دیدار را به عهده معاونت اجتماعی قوه قضائیه گذاشته است.
محمدرضا قنبری معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری اصفهان در گفتوگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی در رابطه با لزوم توجه به آسیبهای فرزندان طلاق اظهار کرد: قانون حمایت خانواده با هدف راه اندازی مراکز دیدار فرزندان طلاق با والدین در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم در سال ۱۳۹۲ تصویب شد.
وی درباره تبصره یک ماده ۴۱ این قانون خاطرنشان کرد: قانونگذار، قوهقضائیه را مکلف به ایجاد امکانات مناسب برای ملاقات فرزندان طلاق با والدینشان کرده است.
وی در ادامه درباره این ماده قانونی اضافه کرد: قوه قضاییه مکلف است برای نحوه ملاقات والدین با طفل، ساز و کار مناسب با مصالح خانواده و کودک را فراهم کند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری، ادامه داد: اجرای این طرح طبق ماده ۶۸ آئین نامه اجرایی قانون حمایت خانواده نیازمند همکاری و مساعدت سازمانها و اداراتی مانند سازمان بهزیستی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بهداشت و درمان، پلیس پیشگیری و شهرداری است.
وی از تأسیس دومین خانه مهر در شهر اصفهان خبر داد و اضافه کرد: این خانه برای ملاقات فرزندان طلاق با والدین در فرهنگ سرای اندیشه تشکیل شده است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اصفهان با اشاره به اینکه ایجاد خانه مهر به جهت احساس امنیت در کودکان است، ادامه داد: این مکانها به دلیل فضای آرام و بدون استرس محیط امنی برای دیدار کودک با والدین میباشد و معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری اصفهان در همین راستا دومین مرکز را با این هدف ایجاد کرده است.
سید هادی مظلوم