صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سیستم قضایی آمریکا و نحوه برخورد با زندانیان پس از آزاد شدن

۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۰:۰۷
کد خبر: ۴۲۵۶۲۷۶
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که سیستم قضایی آمریکا تمایلی به کمک به زندانیان پس از آزادی آن‌ها از زندان برای بازگشت به زندگی ندارد.

خبرگزاری میزان – بررسی‌های انجام شده حاکی از اقدامات نامناسب سیستم قضایی آمریکا با زندانیان پس از گذراندن دوران حبس است.

به گزارش اندیشکده «پریسون پالیسی»، سالانه حدود 5 میلیون نفر از زندان‌های آمریکا آزاد می‌شوند و نیم میلیون نفر دیگر از زندان‌های این کشور خارج می‌شوند اما صرفاً به این دلیل که آن‌ها از حبس فیزیکی رها شده اند  به این معنی نیست که از بهره کشی مالی ناشی از این تجربه خلاص می‌شوند.

هنگامی که شخصی از یک مرکز اصلاح و تربیت در آمریکا خارج می‌شود، اغلب وجوه خود را - دستمزدهایی که در پشت میله‌های زندان به دست آورده، حمایت از اعضای خانواده، یا پولی که فرد در زمان دستگیری در اختیار داشت - با کارت‌های نقدی از پیش پرداخت شده دریافت می‌کند اما روش‌های آزادسازی این پول بعد از آزادی اغلب بسیار پرهزینه یا دشوار هستند.

بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهند که چگونه برخی شرکت‌های خصوصی در آزادسازی غیرمنصفانه این پول برای زندانیان نقش دارند و از این راه سود می‌برند.
داده‌های منتشر شده تصویری از یک مسیر پیچیده با موانع را ترسیم می‌کنند که مملو از دام‌هایی است که افراد زندانی سابق را از مقدار اندکی پولی که در زمان آزادی دارند محروم می‌کند.
این اطلاعات نشان می‌دهند که شش روش برای آزادسازی این پول برای زندانیان آزاد شده وجود دارد؛ هنگامی که به شخصی کارت آزادی در راه خروج از زندان داده می‌شود، هر گزینه برای آزادسازی این وجه نقد چالش‌های متفاوتی را به دنبال دارد و بیشتر شامل هزینه‌های بسیاری است.
مشکل واقعی در اینجا انتشار صدور این کارت‌ها برای زندانیان نیست بلکه این کارمزدها و شیوه‌های سوءاستفاده‌کننده‌ای است که امروزه در صنعت زندان‌های آمریکا رایج است.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *