صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

معاون توسعه حل اختلاف استان کرمان: ۱۲ شورای حل اختلاف ویژه زندان در استان راه‌اندازی شده است/ جلب رضایت در 99 پرونده قصاص در 7 سال گذشته

۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۵:۴۴
کد خبر: ۴۲۵۵۴۲۹
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
معاون توسعه حل اختلاف استان کرمان گفت: در بازه زمانی هفت سال اخیر، 5 هزار و 122 محکوم با پیگیری اعضای شوراهای حل اختلاف استان کرمان از زندان آزاد شده اند که از این تعداد 796 نفر مربوط به سال 1400 بوده است.

خبرگزاری میزان - مهدی تقی زاده اظهار کرد: اعضای شوراهای حل اختلاف استان کرمان از سال 93 تا کنون زمینه جلب رضایت در 99 پرونده قصاص را فراهم کرده و با جلب رضایت اولیای دم در این پرونده از اجرای حکم قصاص جلوگیری کرده اند که از این تعداد نیز 32 مورد مربوط به سال گذشته بوده است.

وی به ورود یک میلیون و 341 هزار و 224 پرونده و رسیدگی به یک میلیون 344 هزار و 489 پرونده در شوراهای حل اختلاف استان طی 7 سال اخیر اشاره و بیان کرد: 5 هزار و 122 محکوم با پیگیری اعضای شوراهای حل اختلاف استان کرمان از زندان آزاد شده اند و در مجموع 392 هزار و 219 پرونده در استان کرمان طی این مدت به مصالحه ختم شده است.

معاون توسعه حل اختلاف استان کرمان اظهارکرد: نسبت پرونده های مصالحه شده به پرونده های قابل صلح و سازش به طور میانگین در استان کرمان 43 درصد بوده است و این استان از این حیث همواره جز استان های برتر کشور به شمار می رود.

تقی زاده ادامه داد: در حال حاضر یکی از مهم ترین دغدغه های اصلی در کشور بحث آمار بالای زندانیان است که شوراهای حل اختلاف می توانند به عنوان نهاد بالنده به این موضوع کمک کنند؛ به طوری که تاکنون در استان کرمان ۱۲ شورای حل اختلاف ویژه زندان راه‌اندازی شده است.

وی بیان کرد: تشکیل و فعالسازی نهادهای داوری و میانجی گری و ستاد صبر از جمله اولویت‌های کاری شوراهای حل اختلاف به شمار می‌رود و اقدامات گسترده ای نیز در این زمینه انجام شده است.

معاون توسعه حل اختلاف استان کرمان گفت: شوراهای حل اختلاف، نهادی موثر در کاهش موجودی و ورودی پرونده ها به محاکم دادگستری، به حداقل رسیدن وقت های رسیدگی و جلوگیری از اطاله دادرسی هستند که نقش مهمی در ترویج فرهنگ صلح و سازش دارند.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *