صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

«شهرک صنعتی قرچک» بدون علایم حیاتی! / کوچ اجباری جوراب بافان تهران به شهرکی که آب و برق ندارد

۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۰:۳۸
کد خبر: ۴۲۵۲۵۶۷
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
مشکلات شهرک صنعتی قرچک با 500 سوله تولیدی، فعالیت تولیدکنندگان در این بخش را نه تنها برای تولید، که برای ادامه حیات سخت کرده است.

خبرگزاری میزان - تولید داخلی نقش تعیین کننده‌ای در اقتصاد ملی هر کشوری ایفا می‌کند و حمایت از این بخش نیازمند بسترهای لازم است.

تولید داخلی علاوه بر اشتغال آفرینی باعث فعال شدن هر چه بیشتر چرخ صنعت، خودکفایی، ایجاد انگیزش برای تولیدکنندگان و صنعتگران در ارائه کالا و خدمات بهتر خواهد شد و دست اخر اقتصاد و معیشت مردم را بهبود خواهد داد.

به فراخور این موضوع، مقام معظم رهبری در سال‌های اخیر توجه به تولید داخل را در اولویت شعارسال قرار داده و بر این موضوع تاکید موکد داشته اند و برای چندمین سال متوالی در شعار سال به مقوله تولید تاکید کرده اند که این موضوع توجه به این بخش را بیش از پیش کرده است.

با این حال هستند واحدها و شهرک‌های تولیدی که هنوز از بی‌توجهی مسئولان رنج می برند و قدرت ادامه فعالیت اقتصادی و تولیدی را ندارند. یکی از این شهرک های تولیدی که با مشکلات فراوانی دست و پنجه نرم می کند از شهرک صنعتی قرچک است.

این شهرک که دو الی سه کیلیومتر با شهرستان قرچک فاصله دارد، نزدیک به 500 سوله تولیدی را در خود جای داده و متاسفانه از امکان گاز بی‌بهره مانده و با مشکلات عدیده ای در زمینه تامین آب شرب مواجه است. به طوری که تولیدکنندگان حاضر در این شهرک صنعتی تاکید دارند پس از گذشت 4 سال از احداث این شهرک، همچنان مشکل بی گازی آن باپرجاست و با خرید گازوئیل امورات خود را می گذارند.

اما مشکلات این شهرک تنها به همین موارد ختم نمی شود و مشکلات دیگری وجود دارد که تولیدکنندگان را با سختی مواجه کرده است. ارتباط موبایلی و تلفنی نیز در این شهرک صنعتی با مشکل روبرو است. این در حالی است که امروزه روز ارتباط تلفنی یکی از اساسی ترین راه ها برای برقراری ارتباط با خریداران و توزیع کنندگان کالا است و این مورد از مهم ترین امکانات زیرساختی برای یک کارگاه تولیدی محسوب می شود اما متاسفانه این شهرک در این بخش هم با مشکلات عدیده ای روبه رو بوده و به گفته یکی از ساکنان این شهرک، خرید دو خط تلفن 18 میلیون برای آنها تمام شده است.

مشکلات در این شهرک تنها به آب و گاز و خطوط ارتباطی منتهی نشده و امکان استفاده از برق هم در این شهرک به خوبی میسر نیست. به گفته برخی از تولیدکنندگان این شهرک، بسیاری از دستگاه‌های تولیدی محصول خارج از کشور بوده و قطعی برق باعث خسارات فنی به بُرد دستگاه‌های تولیدی شده است، این در حالی است که متاسفانه قطعات این دستگاه‌ها همگی از خارج کشور تامین می‌شود و این تاخیر در تهیه قطعات، حداقل کار یک واحد تولیدی را دو هفته متوقف می‌کند.

با این حال این تولید کنندگان با وعده ادامه فعالیت اقتصادی و به دستور اتحادیه های زیر مجموعه خود و شهرداری، محل سابق فعالیت خود را ترک و به شهرک صنعتی قرچک کوچ داده شده اند؛ زمین‌هایی که فعلا نشانی از علایم حیاتی ندارد.

اکنون تنها انتقاد و سوال این شهرک نشینان تولیدی این است که چرا با وجود تاکید عالی ترین مقامات کشور به حمایت از تولید ملی، هنوز پیش پا افتاده ترین موضوعات زیر ساختی در ساخت شهرک صنعتی قرچک رعایت نشده و تولید این تولیدگران را از 24 ساعت کار به روزی 12 ساعت کاهش داده است که این امر حتما به اعتماد عمومی جامعه لطمه می‌زند.

جا دارد بر اساس تصویری نمایان از شهرک صنعتی قرچک که با مشکلات در بخش تامین آب، برق، گاز و خطوط ارتباطی مواجه است مسئولان امر به مشکلات این شهرک صنعتی ورود کرده و پیش از آنکه این شهرک خالی از سکنه و تولیدکننده شود، جانی تازه بر این شهرک صنعتی بدمند چراکه بی توجهی به امر تولید در سال حمایت از تولید، قطعا آسیب جدی به این صنف وارد خواهد کرد و باید در رفع این مشکلات به قدر کفایت کوشید.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *