صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آنچه امام راحل بارها در رابطه با آیت‌الله خامنه‌ای فرمودند

۱۴ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۴:۰۷
کد خبر: ۴۲۴۷۶۹
دسته بندی‌: سیاست ، گزارش و تحلیل
حضرت امام خمینی(ره) در طول حیات مبارکشان به مناسبت‌های مختلف در محافل خصوصی و عمومی، ویژگی‌های فقهی، علمی و سیاسی، آیت‌الله خامنه‌ای را مورد تایید قرار دادند.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ، اکنون ۲۹ سال از زمامداری و رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای(مدظله‌العالی) می‌گذرد؛ در طول این سال‌ها به گواه دوست و دشمن، با تدابیر و درایت معظم‌له، کشتی انقلاب اسلامی از بحران‌ها و طوفان‌های سهمگین به سلامت عبور کرده است و امروز به لطف خداوند نظام جمهوری اسلامی بویژه از لحاظ سیادت منطقه‌ای در قله پیشرفت و ترقی قرار دارد.

حضرت امام خمینی (ره) در طول حیات مبارکشان به مناسبت‌های مختلف در محافل خصوصی و عمومی، ویژگی‌های فقهی، علمی و سیاسی، آیت‌الله خامنه‌ای را مورد تایید قرار دادند. در ادامه به برخی تاییدات امام راحل نسبت به آیت الله خامنه‌ای اشاره می‌کنیم:

اینجانب که از سال‌ها قبل از انقلاب با جناب عالی ارتباط نزدیک داشته ام و همان ارتباط ... بحمد الله تاکنون باقی است، جناب عالی را یکی از بازو‌های توانای جمهوری اسلامی می‌دانم و شما را، چون برادری که آشنای به مسائل فقهی و متعهد به آن هستید و از مبانی فقهی مربوط به ولایت مطلقه فقیه جدا جانبداری می‌کنید می‌دانم و در بین دوستان و متعهدان به اسلام و مبانی اسلامی از جمله افراد نادری هستید که، چون خورشید روشنی می‌دهید. (صحیفه نور، ج. ۲۰، ص. ۱۷۳)

خداوند متعال بر ما منت نهاد که افکار عمومی را برای انتخاب رئیس جمهوری متعهد و مبارز در خط مستقیم اسلام و عالم به دین و سیاست هدایت فرمود. (صحیفه نور ج. ۵ ص. ۱۷۹)

اینان [منافقین]آنقدر از بینش سیاسی بی نصیب‌اند که بی درنگ پس از سخنان شما در مجلس و جمعه و پیشگاه ملت، به این جنایت دست زدند و به کسی سوء قصد کردند (آیت الله خامنه‌ای) که آوای دعوت او به صلاح و سداد، در گوش مسلمین جهان طنین انداز است. (صحیفه نور ج. ۱۵ ص. ۴۱)

من به شما خامنه‌ای عزیز تبریک می‌گویم که در جبهه‌های نبرد، با لباس سربازی و در پشت جبهه با لباس روحانی به ملت مظلوم خدمت نموده و از خداوند تعالی، سلامت شما را برای ادامه خدمت به اسلام و مسلمین خواستارم. (صحیفه نور ج. ۱۵ ص. ۴۱)

[ شما]سربازی فداکار در جبهه جنگ و معلمی آموزنده در محراب و خطیبی توانا در جمعه و جماعات و راهنمایی دلسوز در صحنه انقلاب هستید. (صحیفه نور ج. ۱۵ ص. ۴۱)

ایشان... به حکم قرآن کریم، اشداء علی الکفار و رحماء بینهم بوده اند. (صحیفه نور ج. ۱۵ ص. ۴۱)

اینجانب ... با اطلاع از مقام و مرتبت متفکر و دانشمند محترم جناب حجت الاسلام آقای سید علی خامنه‌ای (ایده الله تعالی) رای ملت را تنفیذ نمودم. (اولین حکم تنفیذ ریاست جمهوری ۱۷/۷/۶۰)

البته باید اشخاصی که هم گوینده هستند بیایند در دانشگاه و من پیشنهاد می‌کنم که آقا سید علی آقا بیایند. خامنه‌ای. شما ممکن است بروید پیش ایشان، از قول من بگویید ایشان بیایند به جای آقای مطهری، بسیار خوب است. ایشان، فهیم است، می‌تواند صحبت کند، می‌تواند حرف بزند. (صحیفه نور، ج. ۷، ص. ۱۰۳)

حجت الاسلام والمسلمین هاشمی رفسنجانی نقل می‌کند:در جلسه‌ای با حضور سران سه قوه، آقای نخست وزیر و حاج احمد آقا در محضر امام بحث شد. حرف ما با حضرت امام این بود که ما بعدا با قانون اساسی مشکل خواهیم داشت، زیرا ممکن است خلا رهبری پیش بیاید. ایشان گفتند: «خلا رهبری پیش نمی‌آید و شما آدم دارید». گفته شد: چه کسی؟ ایشان در حضور آقای خامنه‌ای فرمودند: «همین آقای خامنه‌ای» که بعد از آن، آقای خامنه‌ای خدمت امام عرضه داشتند که نقل مطالب این جلسه را بر ما تحریم کنید و حضرت امام نیز چنین کردند.

بعد‌ها در جلسه‌ای که تنهایی خدمت امام رسیدم، مطالب خود را با صراحت بیش‌تر بیان کرده و گفتم: آقا با وضعیت به وجود آمده، درباره رهبری چه کنیم؟ ما که کسی را نداریم. حضرت امام‌قدس سره فرمودند: «با وجود آقای خامنه‌ای چرا این قدر تردید به خود راه می‌دهید؟».

مرحوم حاج سید احمد خمینی نقل می‌کند: وقتی که آیت اللّه خامنه‌ای در سفر کره (شمالی) بودند، امام گزارش‌های آن سفر را از تلویزیون می‌دیدند. آن منظره دیدار از کره، استقبال مردم و یا سخنرانی‌ها و مذاکرات ایشان در آن سفر، خیلی برایشان جالب بود. امام بعد از آن‌که این‌ها را مشاهده کردند، فرمودند: «الحق ایشان شایستگی رهبری را دارند». (کتاب مرجعیت ص. ۷۰)



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *