رتبههای برتر افغانستانیها در کنکور ایران؛ دلیلی بر کینهای بودن «انتقاد از عدالت آموزشی»
عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: مهاجرین افغانستانی هم در مدارس و هم در دانشگاهها، کرسیهایی را در اختیار داشتند تا بتوانند تحصیل کنند و از عدالت آموزشی برخوردار باشند علیالخصوص آن مهاجرینی که به صورت شناسنامهدار وارد کشور میشدند.
وی افزود:در زمانی که افغانستان دچار تنشهای داخلی خود بود عدهای از مردم افغانستان آواره و از طریق مرزها وارد کشور شدند که همواره سعی کردیم از آنها میزبانی کرده وآنها را از رشد تحصیلی برخوردار کنیم.
این نماینده مجلس تاکید کرد: مهاجرین افغانستانی هم در مدارس و هم در دانشگاهها کرسیهایی را در اختیار داشتند تا بتوانند تحصیل کنند و از عدالت آموزشی برخوردار باشند علیالخصوص آن مهاجرینی که به صورت شناسنامهدار وارد کشور میشدند.
عباسی تصریح کرد: حتی افغانستانیها در موضوع قانون کار هم مورد حمایت بودند و در حوزههای علمیه هم امکان تحصیل برای آنها فراهم بود.
عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در مجموع همواره سعی کردیم آنچه که نیاز است در اختیار مهاجرین افغانستانی باشد بیان داشت: این مسئله به ویژه در آموزش و پرورش مشهود بود به همین خاطر هیچ تبعیض و تفکیکی در رشد آموزشی آنها در قیاس با دانش آموزان و دانشجویان این سرزمین صورت نگرفته است.
این نماینده مجلس با اشاره به انتقاد برخی از افراد مبنی بر عدم رشد تحصیلی افغانستانیها در کشور گفت: متاسفانه برخی از منتقدین رفتار کینه جویانه را در پیش میگیرند که به نظر بنده خیلی منطقی و درست نیست و واقعیت چیزی دیگری است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *