ضرورت فرهنگ سازی و گسترش ستاد ملی صبر/جلب رضایت برای ۲۲ فقره پرونده قتل در استان لرستان
کدخدا ماهرویی عضو فعال در ستاد ملی صبر در گفتوگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی نحوه فعالیتهای خود در گرهگشایی از مشکلات مردم را اینگونه بیان کرد: از اهالی استان لرستان شهرستان الیگودرز هستم و از سال ۸۰ شروع به این کار کردم که در ابتدا کدخدا منشی شغل پدرم بود و من وارث خلق نیکوی ایشان هستم.
عضو فعال ستاد ملی صبر در شهرستان الیگودرز گفت: حدود ۲۲ فقره پرونده قتل در استان لرستان را با کمک کدخداهای بزرگ، مردم الیگودرز و قضات شهر را با صلح و سازش خاتمه دادیم.
کدخدا ماهرویی در پاسخ به اینکه چطور موفق به گرفتن رضایت از خانواده شکات میشوید؟ بیان کرد: این کار زمان بر است، اما طی رفت و آمد مکرر و صحبت، رضایت خانواده را جلب میکنیم و بعد از آن بسته به نوع طایفه برنامه صلح را اجرا میکنیم به عنوان مثال ۳ الی ۴ هزار نفر را برای آشتی دعوت میکنیم دست فرد قاتل را به دست من میبندند و با هم نزد خانواده مقتول میرویم و آنها دست او را باز میکنند که به معنای آزاد شدن او است.
عضو فعال ستاد ملی صبر در شهرستان الیگودرز با اشاره به نقش ستاد ملی صبر بیان کرد: هنگامی که اتفاقات خوشایند آشتی کنان مردم توسط این ستاد در رسانهها منعکس میشود مردم به صلح تشویق میشوند که قابل تقدیر است، در منطقه ما که عشایری است وقتی مردم مشاهده میکنند فردی کار خداپسندانهای انجام داده طایفه خود را ترغیب به انجام آن کار میکند که ضرورت فرهنگ سازی و گسترش ستاد ملی صبر را یادآوری میکند.
میلاد معینی