صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

خاطره‌ای از صلح و سازش در پرونده قتل بعد از ۵۳ سال

۰۴ تير ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۷:۴۶
کد خبر: ۴۲۴۲۴۷
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
یک عضو هیئت شورای حل اختلاف ویژه عشایر اهواز با تاکید بر لزوم حمایت سه قوه از ستاد ملی صبر، از صلح و سازش یک پرونده قتل بعد از ۵۳ سال در این شهر خبر داد.

سید عاشور موسوی آل مهدی عضو هیئت شورای حل اختلاف ویژه عشایر اهواز در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی با اشاره به نقش ستاد ملی صبر در اشاعه فرهنگ صلح و سازش گفت: ستاد ملی صبر ستاد خوب و متشکل از قوه قضاییه، مجریه و مقننه است و ما انتظار داریم هر سه قوه از ستاد ملی صبر پشتیبانی و حمایت کنند چرا که همچون یک آتش‌نشان عمل می‌کند و باید همیشه برای ایجاد صلح و سازش آماده باشیم.

این همکرای افتخاری ستاد صبر گفت: از سال ۱۳۹۲ در این شورا فعالیت دارم و هر زمان که مردم در رابطه با صلح و سازش به ما احتیاج دارند در خدمتگزاری آماده هستیم.

موسوی با اشاره به پرونده‌هایی که با همت وی در اهواز به سازش ختم شده است، بیان کرد: به عنوان مثال یک درگیری و نزاع طایفه‌ای بود که اگر ما سر بزنگاه به قضیه نرسیده بودیم نزاع دسته‌جمعی رخ می‌داد، در این درگیری تا ساعت ۵ صبح مشغول سازش و صلح بودیم.

عضو هیئت شورای حل اختلاف ویژه عشایر اهواز به یکی از پرونده‌های مهم اشاره کرد و گفت: به عنوان نمونه پرونده‌ی قتلی از سال ۱۳۴۳ در محاکم قضایی باز بود که در آن ۴ نفر به قتل رسیده بودند، اما بعد از ۵۳ سال در شورا با حضور ریش سفیدان، سادات، رئوس عشایر و برادران نخبه‌ای که در شهرستان وجود دارند جلسه مشترک برگزار و دو طرف را دعوت کردیم که در نتیجه به صلح و سازش ختم شد.

وی همچنین به نقش ریش سفیدان اشاره کرد و آن را در اشاعه صلح و سازش مهم دانست و گفت: این افراد در بین عشایر محترم و دارای حرمت هستند و به این دلیل زودتر عفو و ببخش را پیش می‌گیرند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *