صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نقش بازآفرینی محتوای قرآنی در قالب هنرهای جذاب در تمدن‌سازی عصر حاضر

۱۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۳:۰۱
کد خبر: ۴۲۳۹۵۹
مدیر حوزه‌های علمیه گفت بر نقش بازآفرینی محتوای قرآنی در قالب هنرهای جذاب در تمدن سازی عصر حاضر تاکید کرد.
به گزارش کروه سیاسی ، آیت الله علیرضا اعرافی در مراسم رونمایی از نرم افزار تعاملی و چندزبانه «قرآن برای کودکان»، با تاکید بر ضرورت توجه بیش از پیش به اهمیت دوران کودکی و نوجوانی اظهار کرد: در اسلام در میان نگاه افراطی و تفریطی به نقش دوران کودکی در شکل گیری شخصیت انسان، بر اهمیت فراوان دوران کودکی و نوجوانی تاکید شده است.

وی با بیان اینکه نباید سهم دوره‌های دیگر زندگی بر تشکیل شخصیت انسان را نادیده گرفت تصریح کرد: مسوولیت امروز دستگاه‌های فرهنگی، خانواده و تعلیم و تربیت در پرورش کودکان بیش از گذشته است و یکی از مقوله‌های مورد اهمیت در دنیای امروز بحث «بازی» است.

مدیر حوزه‌های علمیه با تاکید بر اینکه در نگاه جدید، بازی به یک روش برای رشد و شکل دهی شخصیت و تعلیم و تربیت ارتقا یافته است افزود: امروزه در باب هنر کار‌های گسترده‌ای صورت گرفته و در کنار رشته‌های هنری با سابقه تاریخی، عرصه‌های جدید هنری شکل یافته است که باید از همه آن‌ها در راه خدمت به گسترش اندیشه‌های ناب الهی بهره برداری کرد.

وی با بیان اینکه قرآن کریم مقوله‌ای بی نظیر برای همه بشریت است گفت: تنها اسلام در میان تمام ادیان الهی مدعی برخورداری از کتابی بی هیچ دخل و تصرف بشری از سوی پروردگار، برای هدایت انسان و راهبری او به سمت سعادت ابدی است.

اعرافی با تاکید بر اینکه زبان قرآن فرازمانی، فرامکانی، فراتاریخی و فرانژادی است اظهار کرد: درون مایه قصص قرآنی پیام‌های ارزشمندی برای همه بشریت است و این داستان‌ها به ویژه برای کودکان بسیار آموزنده و تاثیرگذار خواهد بود.

وی ادامه داد: بازآفرینی محتوای قرآنی در قالب هنر‌های جذاب در تمدن سازی عصر حاضر ضروری است و جامعه المصطفی (ص) به عنوان تجربه‌ای پدید آمده از انقلاب اسلامی، با ده‌ها هزار طلبه به همراه خانواده‌های آنان از بیش از ۱۳۰ ملیت و بهره مندی از ده‌ها زبان زنده دنیا، سرمایه‌ای بزرگ امت اسلام و بشریت به شمار می‌آید.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *