صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نزدیک به ۴۰ درصد از مدارس کشور به همت خیرین مدرسه‌ساز ساخته می‌شوند

۰۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۱:۳۰
کد خبر: ۴۲۳۶۵۰
دسته بندی‌: سیاست ، عمومی
استاندار تهران گفت: نزدیک به ۴۰ درصد از مدارس کشور به همت خیرین مدرسه ساز ساخته می‌شوند و از ظرفیت خیرین می‌توانیم در بخش‌های مربوط به ساخت وتوسعه فضا‌های درمانی و ورزشی هم بهره ببریم.
به گزارش گروه سیاسی ، محمدحسین مقیمی امروز در نشست مجمع خیرین شهر و استان تهران گفت: زندگی پربار امام مجتبی (ع) برای خیرین می‌تواند نقشه راه باشد چرا که آن امام همام در طول زندگی خود سه بار اقدام به وقف دارایی‌های خود کرد.

مقیمی با اشاره به برخی اصول قانون اساسی، تامین نیاز‌های مردم نظیر آموزش وپرورش، مسکن و سلامت را جزیی از تکالیف دولت در قبال مردم برشمرد و افزود: منابع دولت برای تامین همه این نیاز‌ها کافی نیست و خیرین می‌توانند در تحقق این اصول به دولت کمک کنند.

وی دستیابی به وضعیت مطلوب رفاهی و اقتصادی را در کشور نیازمند مشارکت جدی خیرین در این عرصه دانست و خاطرنشان کرد: اگر به درستی بتوانیم ابعاد وسیع و اثرات وضعی کار خیر را به مردم تبیین کنیم، شاهد معرفی خیرین بیشتری از سوی جامعه خواهیم بود.

رئیس مجمع خیرین استان تهران ادامه داد: نیکوکاران و خیرین مورد توجه و عنایت ویژه خداوند قرار دارند، چراکه توفیق نیکوکاری از سوی خداوند به هر فردی اعطا نمی‌شود.

مقیمی از دو عنصر تعالیم اسلامی و روحیه جوانمردی بعنوان آبشخور‌های فکری و زمینه‌های کار خیر بین مردم ایران یاد کرد و ادامه داد: ایرانیان هم قبل و هم بعد از اسلام نیکوکار و نیکو سرشت بوده اند و این ناشی از داشتن روحیه فتوت و جوانمردی بین مردم است.

استاندار تهران با بیان این مطلب که فرهنگ نیکوکاری بین مردم نهادینه شده است تصریح کرد: نزدیک به ۴۰ درصد از مدارس کشور به همت خیرین مدرسه ساز ساخته می‌شوند و از ظرفیت خیرین می‌توانیم در بخش‌های مربوط به ساخت وتوسعه فضا‌های درمانی و ورزشی هم بهره ببریم.

مقیمی با اشاره به سیاست‌های توسعه‌ای دولت در اوایل انقلاب و رویکرد محرومیت زدایی از استان‌هایی که کمتر توسعه یافته بودند، ادامه داد: با اتخاذ این سیاست و با این باور نادرست که تهران توسعه یافته است، این استان در طول سالیان گذشته مورد غفلت قرار گرفت و، اما باید بدانیم که تهران به لحاظ برخی از شاخص‌ها از استان‌های مرزی کشور هم محروم‌تر است.

وی در خاتمه با بیان اینکه وضعیت سرانه فضا‌های آموزشی، ورزشی و بهداشتی و درمانی در برخی از مناطق استان تهران بسیار اسفبار است، تاکیدکرد: برای گذار از این وضعیت دولت راهی جز مشارکت خیرین و استفاده از ظرفیت آن‌ها ندارد.
 
انتهای پیام


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *