غذای ایرانی در فهرست پیشنهادی نیویورک تایمز +عکس
تارنمای روزنامه نیویورک تایمز با معرفی ته دیگ به عنوان یک غذای ایرانی، امتحان آن را به خوانندگان خود توصیه کرد.
به گزارش گروه فضای مجازی ،سام سیفتون سردبیر بخش غذای این روزنامه آمریکایی، با معرفی ته دیگ با عنوان آن چه «ایرانیان لایه ترد و طلایی زیر برنج ایرانی مینامند»، دستور جدیدی برای تهیه ته دیگ ماکارونی ارائه داد و آن را برای شام روز یکشنبه پیشنهاد کرد.
در این مطلب عکسی وسوسه انگیز از این ته دیگ که «افزون بر برنج، با مواد مختلفی، چون نان ذرت مکزیکی نیز قابل تهیه است»، منتشر شده است.غذاهای لذیذ و متنوع از جاذبههای گردشگری ایران بوده و در سراسر دنیا طرفداران خاص خود را دارند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *