صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

غذای ایرانی در فهرست پیشنهادی نیویورک تایمز +عکس

۰۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۴:۵۳
کد خبر: ۴۲۲۹۰۴
تارنمای روزنامه نیویورک تایمز با معرفی ته دیگ به عنوان یک غذای ایرانی، امتحان آن را به خوانندگان خود توصیه کرد.

به گزارش گروه فضای مجازی ،سام سیفتون سردبیر بخش غذای این روزنامه آمریکایی، با معرفی ته دیگ با عنوان آن چه «ایرانیان لایه ترد و طلایی زیر برنج ایرانی می‌نامند»، دستور جدیدی برای تهیه ته دیگ ماکارونی ارائه داد و آن را برای شام روز یکشنبه پیشنهاد کرد.


در این مطلب عکسی وسوسه انگیز از این ته دیگ که «افزون بر برنج، با مواد مختلفی، چون نان ذرت مکزیکی نیز قابل تهیه است»، منتشر شده است.غذا‌های لذیذ و متنوع از جاذبه‌های گردشگری ایران بوده و در سراسر دنیا طرفداران خاص خود را دارند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *