صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کمیسیون امنیت ملی درباره « الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم» به جمع‌بندی نرسید/ کمیسیون حداقل ۳ هفته برای بررسی این لایحه زمان نیاز دارد

۰۵ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۰:۵۱
کد خبر: ۴۲۲۳۴۵
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به جزئیات جلسه صبح امروز این کمیسیون برای بررسی لایحه «الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم» گفت: کمیسیون در جلسه امروز به جمع‌بندی لازم درباره این لایحه دست پیدا نکرد.
ابوالفضل حسن‌بیگی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی ، با اشاره به جزئیات جلسه صبح امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس برای بررسی لایحه «الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم» گفت: با کمال تاسف معاهده ۱۹۶۳ «کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم» به نوعی نام گروه‌هایی که برای منافع خود تلاش می‌کنند را حذف کرده است لذا نگاه جمهوری اسلامی ایران و مجلس بر این است که اگر ایران عضو این کنوانسیون شود هرگاه آمریکایی‌ها بخواهند می‌توانند نهضت آزادی بخش فلسطین و حزب‌الله را تحت فشار قرار دهند.

وی افزود: این معاهده، یک معاهده ظالمانه‌ای است و اگر ایران به این معاهده بپیوندد قطعا آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها حرکت خود را بر سلطه علیه فلسطین و حزب الله مضاعف می‌کنند.

این نماینده مجلس با اشاره به حضور نمایندگان دستگاه‌هایی، چون وزارت امور خارجه، وزارت اطلاعات، وزارت اقتصاد و امور دارایی، سپاه پاسداران و مرکز پژوهش‌های مجلس در جلسه امروز کمیسیون بیان داشت: نمایندگان این دستگاه‌ها امروز نظرات خود را در پی بررسی لایحه مقابله با تأمین مالی تروریسم ابراز داشته لذا از آنجایی که جلسه از ساعت ۹ تا ۱۱ بود کمیسیون نتوانست به جمع بندی مدنظر برسد تا پس از آن موضوع را به رأی گیری بگذارد.

این نماینده مجلس اظهارداشت: کمیسیون امنیت ملی همواره زمان مورد نیاز برای بررسی این لایحه در کمیسیون را نیاز دارد و این امکان پذیر نیست که کمیسیون در یک جلسه در این رابطه تصمیم‌گیری کند.

وی تصریح کرد: حتی ممکن است ما نظرات اساتید دانشگاه، خبرگان و نخبگان کشور را در این زمینه اخذ کنیم بنابراین این جلسات همچنان ادامه خواهد داشت تا نظرات کارشناسان جمع شود. ما حداقل برای بررسی این لایحه ۳ هفته وقت داریم.

حسن‌بیگی تاکید کرد: اکثریت اعضای نمایندگان کمیسیون امنیت ملی که امروز دراین جلسه حاضر بودند و تعداد آن‌ها به ۱۱ تن می‌رسید با بررسی این لایحه در مجلس مخالف بودند این در حالی است که برخی دیگر از اعضای کمیسیون در جلسه امروز حاضر نبودند و به دلیل عدم حضور سایر اعضای کمیسیون و به حدنصاب نرسیدن، جمع بندی مباحث به رای گذاشته نشد.

این نماینده مجلس در ادامه با اشاره به اظهار نظر دستگاه هایی، چون وزارت امور خارجه و وزارت اقتصاد در این جلسه گفت: تأکید همه دوستان بر این است که ما مجبوریم به این لایحه رأی مثبت بدهیم تا دفع افسد به فاسد کنیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی وس یاست خارجی مجلس بیان داشت: همچنین نمایندگان دستگاه‌ها در این جلسه گفتند که، چون اکثریت کشور‌های عضو سازمان ملل به این کنوانسیون پیوستند ما هم باید به آن بپیوندیم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *