برگزاری نشستها و کارگاههای تخصصی/ اهداء نسخه الکترونیکی مجموعه آثار آیت الله جوادی آملی به بازدیدکنندگان
چهارمین روز بیست و ششمین دوره نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با غرفههای قرآنی جدید و برگزاری نشستهای تخصصی برای بازدیدکنندگان همراه بود.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، بیست و ششمین دوره نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در روز چهارم از رونق بهتر نسبت به روزهای پیش برخوردار بود و شاهد کارگاههای تخصصی و غرفههای جدید در آن روز بود.
از غرفههایی که در روز چهارم نمایشگاه به چشم میخورد غرفه بنیاد بینالمللی علوم وحیانی "اسراء" است که ضمن اهداء نسخه الکترونیکی مجموعه آثار آیت الله جوادی آملی به پژوهشگران و استادان حوزه و دانشگاه، برنامههای ویژهای برای بازدیدکنندگان نمایشگاه قرآن تدارک دیده است.
"روزی حلال"، "خانواده پایدار"، "الگوی بازار اسلامی"، "عقلانیت وحی" و "جشنواره پایان نامه ها" از جمله ویژه برنامههای غرفه اسراء در این نمایشگاه است. "روزی حلال" عنوان ویژه برنامه اصلی اسراء است که به مدت 10 شب و هر شب با طرح یک سوال میزبان حضور شیفتگان ساحت مقدس قرآن کریم است.
اساتید علمی و پژوهشگران موسسه اسراء نیز هر روز برای پاسخگویی و نقد و بررسی موضوعات طرح شده حضور دارند. پژوهشگران علمی و استادان حوزه و دانشگاه میتوانند با ارائه کارت شناسایی خود، یک نسخه کتابخانه دیجیتال مجموعه آثار آیت الله جوادی آملی را از این غرفه به عنوان هدیه دریافت کنند.
غرفه بنیاد اسرا در راهرو اصلی شبستان مصلی روبروی محراب واقع شده است.
غرفه "سازمان زنان" و موسسه قرآن و عترت "راحم" از دیگر غرفههایی است که با ویژه برنامههای متنوع پذیرای بازدیدکنندگان نمایشگاه بین المللی قرآن است .
برگزاری سلسله نشستها و کارگاههای تخصصی و با محوریت گفتمان دینی در زمینههای مختلفی همچون زنان و خانواده و ارائه مشاورههای فردی ازجمله ویژه برنامههای "سازمان زنان" و موسسه قرآن و عترت "راحم" در بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی قرآن است.
این غرفه، برنامههای ویژه خود را با شعار "تولید ملی، حمایت از کالای ایرانی" در سه بخش کودک، نوجوان و بزرگسال طراحی و در نمایشگاه بینالمللی قرآن اجرا میکند.
همچنین در روز گذشته نشست و کارگاه های تخصصی در کمیتههای مختلف نمایشگاه بین المللی قرآن برپا شد.
نشست تخصصی "رویکردهای ادبی به مطالعات قرآن کریم" با حضور ابوالفضل حری و محمدحسن محمدی ساعت 21:30 در سالن نشستها واقع در طبقه دوم شبستان مصلای بزرگ امام خمینی(ره) برگزار شد.
نخستین کارگاه آموزشی "ارتقای سواد رسانهای ویژه فعالان قرآنی کشور" ساعت 18 در محل نشستهای بخش دانشگاهی برگزار شد.
نشست تخصصی "قوانین و مقررات مالیاتی حاکم بر موسسات فرهنگی قرآن و عترت" ساعت 21:30 در غرفه معاونت قرآن و عترت دیگر نشستی بود که در روز چهارم نمایشگاه برای مخاطبان در نظر گرفته شد.
کارگاه آموزشی "نقش اندازی با هنر روبان و جواهردوزی بر روی ملزومات حجاب "با آیین رونمایی از آثار جدید عفاف و حجاب با حضور آفاق امیریان ساعت 21 در رواق میانی برگزار شد.
همچنین برگزاری 14 نشست با حضور اساتید برجسته کشوری برنامهریزی شده است که این نشستها با مدیریت دکتر جلیلی و بعد از اقامه نماز مغرب و عشا و پس از صرف افطار در محل برگزاری نشستهای تخصصی نمایشگاه بیست و ششم برگزار میشود.
در این بخش تا کنون یک نشست با عنوان "نگاهی نو به مقوله وحی" با حضور دکتر مجید معارف؛ رئیس دانشکده الهیات و معارف دانشگاه تهران، دکتر محمد کاظم شاکر؛ استاد دانشگاه علامه طباطبایی و اردشیر منصوری؛ پژوهشگر و مدرس فلسفه برگزار شده است.
همچنین کمیته نشستهای تخصصی نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم در بخش نشستهای "عترت" با مدیریت حجت الاسلام و المسلمین غلامعلی برگزاری 14 نشست تخصصی دانشگاهی را برنامه ریزی کرده است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *