صرف هزینه میلیونی برای پهن کردن سفره افطاری در هتلها/ هزینه سه برابری از منزل تا رستوران
با آغاز ماه مبارک رمضان بازار افطاری هم داغ میشود و هر کس به در حد وسع و اندازه خود با افطاری دادن سعی میکند در ثواب آن شریک شود، ولی نحوهی اجرای یک مراسم افطاری بسته به توانایی اقتصادی افراد متفاوت است.
برخی برای افطاری دادن به یک سفره ساده بسنده میکنند با یک حساب سر انگشتی هزینه یک افطار ساده در حد نان و پنیر و یک سوپ یا آش ساده برای هر نفر با احتساب هزینه چای و زولبیا بامیه و خرما نزدیک به حدود ۱۵ هزار تومان است.
گزارش میدانی حاکی از این است که رستورانهای معروف نیز با تنوع در منو در رقابت با یکدیگر هستند و هر کدام به نوعی سعی میکنند از قافله عقب نمانند و برخی خانوادهها برای راحتی و یا بهتر شدن مراسم خود ترجیح میدهند مراسم افطار را در یک هتل برگزار کنند که هزینه یک افطاری مجلل به غیر از شام برای هر نفر حداقل از ۷۰ هزار تومان شروع میشود و تا ارقام نجومی که ارزش افزوده را نیز باید به آن اضافه کرده ادامه خواهد داشت.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *