صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

۱۳.۵ درصد؛ میانگین افزایش شهریه مدارس غیردولتی در سال تحصیلی جدید/ تعیین نرخ شهریه بر اساس هزینه تمام شده

۰۵ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۸:۴۶
کد خبر: ۴۲۱۳۱۲
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش درباره افزایش شهریه مدارس غیردولتی گفت: میانگین افزایش شهریه مدارس غیردولتی در سال تحصیلی جدید در کشور ۱۳.۵ درصد است.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه ، مجتبی زینی وند معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: رسالت تعلیم و تربیت، رسالتی سنگین و چند بعدی و چندکاربردی است.

وی افزود: ارتقای جایگاه شورا‌های آموزش و پرورش یک هدف است و هدف این شورا‌ها بهره گیری مناسب جهت ارتقای سطح آموزش و پرورش است.


وی بیان داشت: آموزش و پرورش به عنوان بزرگترین نهاد آموزشی می‌تواند در اثربخشی برنامه‌های آموزشی و پرورشی فعالیت کند. در راستای این سیاست ما شورا‌های آموزشی و پرورشی را فعال کرده ایم که در سطح منطقه و استان فعالیت می‌کنند و در ٦ ماهه دوم سال ٩٦ حدود ١٣٢ جلسه استانی داشته ایم که ٤٩٢ مصوبه داشتند که همه آن‌ها یا تحقق پیدا کردند یا در حال پیگیری هستند.

۱۰ سامانه در مدارس غیردولتی ایجاد شده است

معاون وزیر در خصوص راه اندازی سامانه‌های مربوط به مراکز غیردولتی گفت: در حال حاضر ١٠ سامانه در مدارس غیردولتی در حال اجرا است و در فرصت مناسب نشست تخصصی برای توضیح درباره آن خواهیم داشت. همچنین برای ساماندهی، شناسایی و شناسنامه دار کردن مراکز آموزشی غیردولتی سامانه‌ای فعال شده است که بیش از ١٠ هزار مرکز در این سامانه ورود اطلاعات داشته اند که پس از تکمیل مراحل ورود اطلاعات موسسین، پیگیری سامانه را در دستور کار قرار خواهیم داد.

تنها مركز مجاز برای صدور مجوز فعاليت مراكز پيش دبستانی، آموزش و پرورش است

رئيس سازمان مدارس و مراكز غيردولتی و توسعه مشاركت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان كرد: در خصوص صدور مجوز مدارس پيش دبستانی در تبصره ذيل ماده ٢ آورده شده كه تنها مركز مجاز برای صدور مجوز فعاليت مراكز پيش دبستانی، آموزش و پرورش است و ما اين را اعلام كرده ايم كه بايد در سامانه مربوطه ثبت نام موسسين مدارس صورت گيرد و برهمين مبنا تاكنون بيش از ١٥٠٠ نفر از موسسان در اين سامانه ثبت نام كرده اند.

وی افزود: شورای سياست گذاري اجازه صدور مجوز مهدكودك و پيش دبستانی را به وزارت آموزش و پرورش داده و اين امكان را فراهم كرده كه اين دو دوره در يك مكان واحد فعاليت داشته باشند و همزمان به ارائه خدمات بپردازند.

معاون وزیر خاطرنشان کرد: کلیه فرایند‌ها برای صدور مجوز موسسین کلیه مراکز غیردولتی در آموزش و پرورش فراهم شده و امیدواریم کلیه موسسین نسبت به ثبت نام در سامانه اقدام کنند و ما مجبور نشویم از مراجع قانونی با آن‌ها برخورد کنیم.

آخرین وضعیت دانش آموزان آسیب دیده زلزله سرپل ذهاب

وی با اشاره به وضعیت دانش آموزان آسیب دیده زلزله سرپل ذهاب گفت: به دستور وزیر رسیدگی به وضعیت آموزشی و پرورشی دانش آموزان آسیب دیده در مناطق زلزله زده در دو مرحله آموزش الکترونیکی برای مقطع پیش دانشگاهی و برای ٢ مدرسه‌ای که در منطقه سرپل ذهاب به طور کامل تخریب شده اند راه اندازی شده است و بر همین مبنا ١٤٥٧ تبلت در اختیار دانش آموزان مقطع پیش دانشگاهی قرار گرفته و ١٦٦ لپ تاب به دانش آموزان دو مدرسه مذکور اهدا شده است.

زینی وند در بخشی از سخنان خود درباره تبیین الگوی شهریه سال تحصیلی ٩٦-٩٧ مدارس غیردولتی گفت: الگوی شهریه مدارس غیردولتی امسال بر اساس محاسبه هزینه تمام شده است و برنامه های فوق برنامه دانش آموزان توسط مدارس مشخص شده و براساس آن شهريه تعيين می‌شود.

وی تصریح کرد: میزان هزینه مدارس بر اساس ساعات فعالیت و میزان خدمات اختیاری و غیراختیاری محاسبه و نرخ شهریه از هر دانش آموز اخذ می شود.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه مهمترین ویژگی شهریه امسال بحث تفکیک برنامه‌ها برنامه‌ها و خدمات تعیین شهریه است، گفت: شهریه مصوب که خانواده‌ها ملزم به پرداخت آن هستند؛ شامل ساعات فوق برنامه مصوب آموزش و پرورش و ساعات ٧:٣٠ تا ١٤:٣٠ تحت بخش نامه مصوب است و اولیا ملزم به پرداخت شهریه مصوب هستند.

زینی وند با تاکید بر اینکه قطعا پس از ورود کامل اطلاعات بسیاری از مشکلات مدارس از جمله در بحث شهریه رفع خواهد شد، گفت: در سال ٩٣ با کمک دولت و با هدف کمک به استقرار عدالت آموزشی مخصوصا در مناطق کمتر برخوردار، مدارس خرید خدمات را با پرداخت سرانه تحصیل از طرف دولت با خرید خدمات از موسسان غیردولتی شروع کرده ایم و کارنامه بسیار مطلوبی از حیث آموزشی و پرورشی در این مدارس دیده شده است.

وی درباره افزایش شهریه مدارس غیردولتی گفت: میانگین افزایش شهریه مدارس غیردولتی در سال تحصیلی جدید در کشور ۱۳.۵ درصد است.

زینی وند در خصوص فعالیت‌های فوق برنامه تابستان مدارس غیر دولتی گفت: برای فعالیت‌های فوق برنامه تابستانه دانش آموزان مدارس غیردولتی در دوره ابتدایی ۹۰ ساعت، دوره متوسطه اول ۱۰۸ ساعت و دوره متوسطه دوم ۱۴۴ ساعت کلاس درسی در راستای تقویت بنیه علمی و مهارت آموزی دانش‌آموزان پیش بینی شده است.

وی بيان داشت: حداكثر شهريه مصوب برای مدارس غيردولتی ابتدايی استان تهران بالغ بر ٧ ميليون و ١٤٠ هزار تومان است؛ همچنین در تهران میانگین افزایش شهریه 13 درصد است که میانگین افزایش شهریه در مقطع ابتدایی 15 درصد، در مقطع متوسطه اول 13 درصد و مقطع متوسطه دوم 11 درصد است.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش در ادامه این نشست خبری گفت: برای نظام بخشی شهریه‌های اخذ شده توسط مراکز غیردولتی، سامانه‌ای اجرا و طراحی شده که اولیا می‌توانند از طریق مراجعه به این سامانه تمام فرایند‌های شهریه را رصد کنند و شهریه کلیه مدارس و قرارداد‌های منعقد شده بین اولیا و مدارس در این سامانه مشخص شده است و در همین راستا یک کد یونیک برای هر دانش آموز در نظر گرفته شده است.

زيني وند در پايان خاطرنشان كرد: مهمترين ويژگی اين سامانه، ايجاد شفافيت مالی و اطلاع رسانی فرآيند متناسب با شهريه است و اوليا می‌توانند با مراجعه به پرتال سازمان نسبت به نصب اين برنامه كاربری نظارتی مالی اطلاع رسانی در گوشی‌‌های موبايل خود اقدام كنند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *