نشاء برنج در گیلان
عکاس : پرویز گلی زاده
نشاء کاری یکی از مراحل کشت برنج است. در این مرحله نشاء (جوانه برنج) که پیش از این در خزانه آماده شده را به زمین اصلی انتقال میدهند. گیلانی ها همه ساله در اویل بهار پس از شخم و آماده سازی زمین به کار نشاء برنج مشغول می شوند. به دلیل احتمال شرایط جوی نامساعد اردیبهشت ماه فرصت مناسب تری برای نشاء است . این گزارش تصویری نیمه اردیبهشت ۹۷ در گیلان تهیه شده است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *