صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

باید در مواجهه با وزارت خزانه داری آمریکا «آرایش جنگ اقتصادی» بگیریم

۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۴:۱۹
کد خبر: ۴۲۰۹۰۸
کارشناس مسائل سیاسی گفت: مسئولان اقتصادی کشور باید هر روز جلسه بگذارند و برنامه‌هایی را به فراخور مواجهه با محدودیت‌های وزارت خزانه داری آمریکا و تهدید‌های شکننده‌شان و همچنین نحوه دور زدن تحریم‌ها ارائه کنند.
کاظم انبارلویی در گفت‌وگو باخبرنگار گروه سیاسی ، درباره راهبرد‌های ایران در مواجهه با جنگ اقتصادی آمریکا، اظهار داشت: آمریکایی‌ها طی ۴۰ سال گذشته با انجام نبرد سرد و گرم با ایران، به این نتیجه رسیده‌اند که از طریق تهدید اقتصادی و تحریم شکننده نمی‌توانند، انقلاب را به زانو در بیاورند.

وی ادامه داد: در مذاکرات برجام شاهد بودیم وزیر خزانه داری آمریکا یکی از اعضای اصلی تیم مذاکره کننده شان بود، اما هیچکدام از مقامات اقتصادی در تیم مذاکره کننده ایرانی حضور نداشتند. باید وزیر اقتصاد و دارایی یا صنعت، معدن تجارت و یا خزانه دار کل کشور در این مذاکرات حضور داشت.

سردبیر روزنامه رسالت با بیان اینکه باید نسبت به آمریکا آرایش جنگ اقتصادی بگیریم، بیان داشت: مسئولان اقتصادی کشور باید هر روز جلسه بگذارند و برنامه‌هایی را به فراخور مواجهه با محدودیت‌های وزارت خزانه داری آمریکا و تهدید‌های شکننده‌شان و همچنین نحوه دور زدن تحریم‌ها ارائه کنند. متاسفانه هم اکنون چنین آرایش جنگی در مواجهه با وزارت خزانه داری آمریکا، وجود ندارد.

انبارلویی خاطرنشان کرد: دولت باید به فکر این باشد که برای مبارزه باتوطئه‌های اقتصادی آمریکا، اتاق جنگی تشکیل داده و قرارگاه جنگ اقتصادی داشته باشد تا بتواند با توطئه‌های اقتصادی آنان مقابله کند.

وی درباره ظرفیت‌های داخلی کشور در مواجهه با تحریم‌های اقتصادی آمریکا نیز بیان داشت: در ایران ظرفیت‌های عظیمی در کشوروجود دارد که می‌تواند بیش از ۲۵۰ میلیون نفر را به راحتی غذا دهد. در کشوری زندگی می‌کنیم که ۴ فصل است و سرزمین‌های وسیعی برای کشت دارد. در شمال و جنوب کشور مرزآبی وجود دارد و فقط بیش از هزار و ۲۰۰ کیلومتر مرز آبی در جنوب کشور داریم.

کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: طی ۴۰ سال گذشته زیرساخت‌های اقتصادی خودمان را محکم کرده ایم. سد‌های عظیمی ساخته‌ایم. همچنین بزرگترین نیروی انسانی در دانشگاه‌های کشور درحوزه‌های اقتصاد و مدیریت تربیت می‌شوند؛ لذا وجود نیروی انسانی و امکانات وسیع اقتصادی مانند ظرفیت‌های معدنی و انرژی به ما این امکان را می‌دهد که با تکیه بر سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در مدت کوتاهی، جهش‌های اقتصادی بزرگی داشته باشیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی مسئولان نگاهشان به سرمایه گذاری خارجی که مورد تهدید خزانه داری آمریکاست، معطوف شده است. با تحریم‌های اقتصادی آمریکا احتمال اینکه از دیگر کشور‌ها برای سرمایه گذاری به ایران بیایند، خیلی کم است. آمریکادر حوزه اقتصادی شمشیرش را از رو بسته و پنهان هم نمی‌کند؛ لذا اگر دولت بخواهد و اراده کند با تکیه بر توان داخلی می‌تواند در برابر توطئه‌های دشمنان بایستد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *