صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کاهش ۳۰ درصدی پرونده‌های دعاوی خانواده/ آموزش مهارت‌های زندگی برای ۴۰۰۰ زوج یزدی در سال ۹۶

۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۸:۴۸
کد خبر: ۴۲۰۴۸۱
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
حبیبی گفت: با توسعه کمی وکیفی مراکز مشاوره خانواده در استان یزد و برگزاری دوره‌های آموزشی برای زوج‌های جوان در حال ازدواج، ۴۰۰۰ زوج از آموزش مهارت‌های زندگی در استان یزد بهره‌مند شدند.

به گزارش گروه حقوقی و قضایی به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان یزد، محمدرضا حبیبی نماینده عالی قوه قضاییه در استان یزد گفت: با توسعه کمی وکیفی مراکز مشاوره خانواده در استان یزد و برگزاری دوره‌های آموزشی برای زوج‌های جوان در حال ازدواج، ۴۰۰۰ زوج از آموزش مهارت‌های زندگی در استان بهره‌مند شدند.

رئیس کل دادگستری استان یزد در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان یزد، افزود: بسیاری از برنامه‌ها و اقدامات پیشگیری از وقوع جرم که در قالب آموزش مهارت‌های زندگی اکنون به جوانان و زوجین جوان ارائه می‌گردد، نتایج آن‌ها سال‌ها بعد مشخص خواهد شد.

وی اظهار داشت: اکنون آموزش حین ازدواج با هماهنگی صورت گرفته بین دادگستری، ثبت اسناد، بهزیستی و کانون سردفتران در حال انجام است و بازخورد آن از سوی زوجین شرکت کننده در این دوره‌ها بسیار عالی است و اغلب افراد شرکت کننده اعلام رضایت از برگزاری دوره آموزشی دارند.

این مقام قضایی، ارائه آموزش در بدو شروع اختلافات خانوادگی و پس از مراجعه به دستگاه قضایی و همچنین آموزش پس از طلاق را از دیگر برنامه‌های آموزش زوجین اعلام کرد و بیان داشت: گرچه به اعتقاد بسیاری کارشناسان ارائه آموزش در این مقاطع کمی دیر به نظر می‌رسد، اما دادگستری با همکاری برخی دیگر از سازمان‌ها به طور موازی، هم آموزش در حین مداخله در فرایند طلاق را در دستور کار دارد و هم آموزش در مقاطع دیگر همچون، دبیرستان ها، پادگان‌ها و دانشگاه‌ها را دنبال می‌کند.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به راه اندازی دادگاه‌های درمان مدار و معالجه معتادین در استان اشاره کرد و گفت: با راه اندازی دادگاه درمان مدار به معتاد به عنوان یک بیمار نگاه می‌شود که نیاز به مراقبت‌های پزشکی، مشاوره‌ای و روانشناختی دارد و تلاش می‌شود که معتادین را با درمان کامل به اجتماع بازگرداند.

رئیس شورای پیشگیری از وقوع جرم استان یزد از تجهیز و سامان دهی ایست بازرسی شهید مدنی به عنوان یکی از مهمترین مبادی ورودی استان خبر داد و تصریح کرد: در سال حمایت از کالای ایرانی، باید تلاش همه دستگاه‌های متولی جلوگیری از قاچاق کالا باشد.

وی ادامه داد: برخی نواقص در ایست بازرسی شهید مدنی در گذشته باعث شده بود تا برخی معطلی‌هایی را برای مردم ایجاد نماید و در بسیاری از موارد این معطلی‌ها فرصتی را برای قاچاقچیان حرفه‌ای جهت جعل و سند سازی برای کالا‌های قاچاق ایجاد می‌کرد که اکنون این مشکلات مرتفع شده است.

حبیبی، بحث پیشگیری از وقوع جرم را از مباحث بسیار مهم استان دانست و ابراز کرد: مسئله پیشگیری از وقوع جرم نیازمند هماهنگی، تعامل همراهی و هماهنگی است تا در قالب یک رویکرد واحد و با اهتمام ویژه دنبال شود.

شایان ذکر است جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان یزد با حضور اکثریت اعضاء در محل دادگستری تشکیل و ضمن ارائه گزارش اقدامات اثر بخش سال گذشته، پیرامون برنامه‌های تعیین شده سال جاری به بحث و تبادل نظر پرداخته شد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *