صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تعصب جنسیتی هر سال جان ۲۳۹ هزار دختر را در هند می‌گیرد

۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۸:۰۹
کد خبر: ۴۱۹۹۷۳
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
یک هفته‌نامه انگلیسی نوشت: ۲۳۹ هزار دختر در سن پنج سالگی هر ساله جان خود را در هند از دست می‌دهند، زیرا بسیاری از والدین، فرزندان پسر را به دختران ترجیح می‌دهند.
به گزارش گروه حقوقی و قضایی ، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، هفته‌نامه انگلیسی لنست روز سه شنبه گزارشی از وضعیت مرگ و میر دختران را در هند منتشر کرد.

بر اساس این گزارش، حدود ۲۳۹۰۰۰ دختر در سن پنج سالگی هر ساله جان خود را در هند از دست می‌دهند، زیرا بسیاری از والدین، فرزندان پسر را به دختران ترجیح می‌دهند.

طبق نظرسنجی اقتصادی سالانه دولت، نسبت مرگ و میر زنان به مردان در این کشور بسیار زیاد است؛ محققان بر این باورند که مرگ و میر سالانه بیش از ۶۳ میلیون زن در سراسر هند به دلیل تبعیض جنسیتی است.

یکی دیگر از دلایل مرگ و میر زیاد زنان در هند، سقط جنین انتخابی است، اما تحقیقات جدید نشان می‌دهد " تبعیض جنسیتی پس از تولد درباره دختران" مسئله‌ای است که فراتر از مراقبت‌های پس از زایمان است و تنها به دلیل اینکه نوزاد دختر است مراقبت‌های کمتری از آن‌ها صورت می‌گیرد.

کریستوف گیلموتو استاد دانشگاه دکارت پاریس، در این زمینه می‌گوید: «تبعیض جنسیتی صرفأ مانع از تولد دختران نمی‌شود بلکه ممکن است مرگ نوزادان دختری که متولد شده‌اند را تشدید کند».

بسیاری از مرگ و میر‌های قابل اجتناب برای زنان در هند در دوران کودکی اتفاق می‌افتد.

گیلموتو می‌افزاید: برابری جنسیتی تنها به حق تحصیل، اشتغال و مشارکت سیاسی محدود نمی‌شود، بلکه فاکتورهایی، چون مراقبت، واکسیناسیون و تغذیه دختران را نیز برای ادامه بقای آن‌ها در برمی گیرد.

این تحقیقات نشان می‌دهد که دختران در مناطق روستایی پرجمعیت هند با بیشترین درد و رنج ناشی از تبعیض جنسیتی مواجه هستند. عمق این مساله در ایالت‌های شمال هند از جمله اوتار پرادش، بیهار، راجستان و مادیا پرادش بیشتر از ایالت‌های دیگر است به دلیل اینکه دو سوم کل مرگ و میر زنان در این شهر‌ها اتفاق می‌افتد.

برای انجام این تحقیقات، محققان و کارشناسان اطلاعات جمعیتی ۴۶ کشور را جمع‌آوری کردند که در این میان، هند دارای بیشترین آمار مرگ و میر ناشی از تبعیض جنسیتی در کل منطقه است.

این مطالعه نشان می‌دهد که حدود ۱۹ کودک از هر ۱۰۰۰ دختر به دلیل تعصب جنسیتی بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۵ جان خود را از دست دادند.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *