صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ایران هفتمین کشور تولید کننده مرغ گوشتی در جهان/ سرانه مصرف مرغ در ایران ۲۸ کیلوگرم

۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۰:۳۳
کد خبر: ۴۱۹۹۲۳
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: ایران با تولید حدود ۲.۲ میلیون تن گوشت مرغ در سال هفتمین کشور تولید کننده در جهان است.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، حسن رکنی در همایش بین المللی مدیریت حمل و نقل در صنعت طیور اظهار کرد: امروز شاهد پیشرفت علم در جهان هستیم و نباید از بحث‌های روز دنیا عقب بمانیم.

وی یکی از موضوعات مهم در کشور را بحث طیور اعلام کرد و گفت: ایران با تولید حدود ۲.۲ میلیون تن گوشت مرغ هفتمین کشور تولید کننده در جهان است.

معاون امور تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی در ادامه گفت: مصرف سرانه گوشت مرغ در کشور ۲۸ کیلو گرم و متوسط آن در جهان حدود ۱۴ کیلوگرم است که در این بین باید زنجیره‌های تولید صفر تا ۱۰۰ پیگیری شود.

رکنی با اشاره به صنعت حمل و نقل و توجه بیشتر به آن خاطرنشان کرد: باید حمل و نقل طیور در کشور از لحاظ بهداشتی دارای وضعیت مناسبی باشد تا شاهد تلف شدن بخشی از طیور در هنگام حمل و نقل آن نباشیم.

وی افزود: باید همکاری صنعت و تولید کنندگان در بحث حمل ونقل را به فال نیک گرفت و در اینده نزدیک منافع ارزشمند این همکاری را مشاهده کرد.

در بخش دیگر این همایش غلامعلی فارغ دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یک روزه گفت: در سال ۱۳۹۵ حدود ۳ میلیون جوجه یک روزه در کشور تولید می‌شد که این رقم درحال حاضر به یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون عدد در سال رسیده است.

وی افزود: از سال ۵۰ حمل و نقل جوجه یک روزه توسط ماشین‌های کوچک با جعبه‌های چوبی و سپس پلاستیکی انجام می‌گرفت و بعد از آن با کمی تغییر و عایق بندی ماشین‌ها بیش از ۴۴ سال است که حمل و نقل طیور فقط ۱۰ درصد بهبود نسبی پیدا کرده است.

دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یک روزه با بیان اینکه باید از حمل و نقل مدرن و پیشرفته در جابه جایی طیور استفاده شود خاطرنشان کرد: صدمات وارده به طیور به واسطه حمل و نقل سنتی بسیار بالاست و با وضعیت فعلی در کنار تلف شدن جوجه‌ها حداقل ۲ گرم اُفت وزن از جوجه کشی تا مرغداری رخ می‌دهد که باعث کاهش ۲۰۰ گرمی در وزن نهایی مرغ‌ها می‌شود.

همچنین احمدرضا رزازی از فعالان صنعت طیور به عنوان یکی از سخنرانان در این همایش گفت: کاهش هزینه های حمل و نقل برای هر جوجه و صرفه انرژی لازم برای آن همراه با ایجاد شرایط مناسب حمل نتیجه استفاده از سیستم های نوین حمل است.

وی افزود: با توافقات انجام شده قرار است که کابین های حمل جوجه بر روی خودرو های داخلی با ظرفیت 15 تا 190 هزار قطعه جوجه یک روزه در کشور تولید شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *