صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

روایت شهیدی که مزدش را از حضرت زینب(س) گرفت

۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۰:۵۶
کد خبر: ۴۱۹۷۴۰
در خانواده شهید حسینی جهاد سابقه دیرینه دارد، یکی از برادران دیگر خانواده به نام غلام نیز سال‌ها پیش به شهادت رسیده است. سید ناصر به عشق دفاع از حرم اهل بیت (ع) به سوریه رفت.

به گزارش گروه فضای مجازی ، حتما بار‌ها از زبان آدم‌ها شنیده اید که بین دعاهایشان می‌گویند ان‌شاءالله عاقبت‌بخیر شوی. برای شهدا این عاقبت بخیری با سختی‌های جهاد و در پایان سر گذاشتن بر دامان پر مهر اهل بیت (ع) همراه است زمانی که شهید در خون سرخ‌رنگ خود می‌غلطد و جانش را تسلیم حضرت دوست می‌کند. در سرانجام زندگی شهدایی که در سن میانسالی به شهادت می‌رسند، حکمت عاقبت‌بخیری ملموس‌تر است که عمری در راه دین قدم برمی‌دارند و در پایان مهر شهادت بر دفتر عمرشان نقش می‌بندد.

برای سید ناصر حسینی شهادت در سن ۵۰ سالگی آن هم پس از سال‌ها رزمندگی در میدان‌های جهاد عین عاقبت بخیری است. برایش فرقی نمی‌کرد این جبهه ایران بود یا افغانستان، سوریه بود یا یمن، هرجا که اهل بیت (ع) سربازی طلب کنند او آماده پوشیدن لباس رزم بود. شهیدی که سال‌ها به عنوان نیروی تخریب فعالیت کرد و این اواخر هم مسوولیت فرماندهی تخریب تیپ امام حسین را برعهده داشت، به گفته برادرش سید ناصر پس از پنج سال حضور مداوم در سوریه مزدش را از حضرت زینب (س) گرفت و به همرزمان شهیدش پیوست

یکشنبه ۲۳ اردیبهشت‌ماه پیکر شهید «ناصر حسینی» از سفر سوریه بازگشت. خانواده، بستگان و جمعی از همرزمان شهید در معراج الشهدا حضور یافتند تا با پیکرش وداع کنند. سید هاشم حسینی برادر شهید سید ناصر حسینی پیش از ورود پیکر شهید به حسینیه معراج الشهدا در گفت‌وگوی کوتاهی با خبرنگار دفاع پرس به سال‌ها حضور برادرش در میدان‌های رزم اشاره کرد. برای او گویی شهادت برادر بزرگتر امری غریب نبوده است؛ برای همین با صدای شیوا و بیانی استوار به شرح حال برادر پرداخت و گفت: شهید از دوران نوجوانی فردی جهادی بود و در سپاه محمد (ص) حضور فعال داشت، پنج سال در لشکر فاطمیون نیز سربازی حضرت زینب (س) را کرد.

در خانواده شهید حسینی جهاد سابقه دیرینه دارد، یکی از برادران دیگر خانواده به نام غلام نیز سال‌ها پیش به شهادت رسیده است. سید ناصر به عشق دفاع از حرم اهل بیت (ع) به سوریه رفت، این را برادرش سید هاشم گفت و ادامه داد: آخرین مرتبه خودم او را به پادگان رساندم در بین راه گفتم برادر بس است دیگر، پنج سال است که به سوریه رفتی و نوکری حضرت زینب (س) را کردی، گفت: نه، اینطوری نمی‌شود حضرت زینب (س) باید مزد من را بدهد. ۱۰ روز بعد هم به شهادت رسید.

وی درباره هدف برادرش از رفتن به سوریه گفت: به خاطر مذهبمان و عشق به اهل بیت (ع) به سوریه رفت، مثل همه شیعیانی که قلبشان برای مکتبشان می‌تپد.

اگر مقام معظم رهبری نبود سوریه سقوط می‌کرد

سید هادی مبلغ پسر عمو و برادر خانوم شهید سید ناصر حسینی در ادامه صحبت‌های برادر شهید می‌گوید: شهید از ۱۶ سالگی در جبهه جنگ افغانستان و مبارزه علیه روس‌ها حضور داشت. زمانی که به ایران مهاجرت کرد وارد سپاه محمد شد، مدتی به بلخاب، تالقان و هرات رفت. زمانی که فاطمیون تشکیل شد، جزو گروه ۱۰ به سوریه اعزام شد و تقریبا ۴۵ دوره به سوریه رفت.

وی افتخار شهید را حضور ۱۸ ساله اش در جبهه اسلام دانست، جبهه‌ای که امروز به واسطه خون هزاران شهید از ملیت‌های مختلف خط مقاومت را تشکیل داده است. بسیاری از همرزمان شهید حسینی در طی این سال‌ها به شهادت رسیده اند، شهید توسلی فرمانده لشکر فاطمیون، شهید سید حسین حسینی و شهید رضا خاوری از دوستان نزدیک سید ناصر بودند شهدایی که از زمان تشکیل سپاه محمد در کنار سید ناصر مجاهدت می‌کردند.

پسر عموی شهید خاطره‌ای از آخرین دیدارش با سید ناصر که ارادت او به مقام معظم رهبری را نشان می‌دهد روایت کرد و گفت: عید که برای مرخصی به ایران آمده بود فقط می‌گفت: خداوند مقام معظم رهبری را حفظ کند، توطئه‌های بسیار خطرناک است و اگر ایشان نباشد شیعیان سقوط می‌کنند. او می‌گفت: همه شیعیان از عراق، افغانستان، پاکستان و لبنان در کنار هم از خط مقدم مقاومت دفاع می‌کنند، در غیر این صورت اگر سوریه سقوط کند تمامی کشور‌های مسلمان به خطر می‌افتد.

منبع: دفاع پرس

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.


برچسب ها: سوریه شهادت شهید

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *