صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ماجرای ترور سرباز گمنام توسط اعضای منافقین

۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۷:۱۳
کد خبر: ۴۱۹۶۸۲
میرحیدری در این شرایط آشفته و ملتهب واحد اطلاعات گرگان را پایه ریزی و کار را به جد شروع کرد. در آن یکسال که آنجا بودیم با وجود تعداد کم نیرو‌ها جدّیتش بسیار بالا بود وخود ما که یک نیرو بودیم.

به گزارش گروه فضای مجازی ، سیداحمد میرحیدری در سی‌ام تیر ماه سال ۱۳۳۶ در یکی از روستا‌های ورامین به دنیا آمد. سید احمد از همان کودکی در نماز‌های جماعت شرکت کرده و علاوه بر حضور در کلاس‌های عقیدتی در کار‌های مسجد نیز حضوری فعّال داشت. در دوران دبیرستان به همراه خانواده ­اش به تهران آمده و مشغول ادامه تحصیل شد. در همان زمان علاوه بر تحصیل فعالیت­‌های فرهنگی و انقلابی خود را در مسجد پیش می­‌گیرد.

سید احمد پس از پیروزی انقلاب اسلامی و تأسیس سپاه پاسداران به عضویت سپاه درآمد و در سال ۵۸ مسئولیت سپاه گنبد را عهده دار شد. او در شهرستان گنبد علاوه بر خدمت خالصانه در سپاه به یاری مردم آن شهرستان پرداخت و پس از مدتی در سپاه با همسرش آشنا شده و با او ازدواج کرد.

روز بیست و هشتم مرداد ماه سال ۱۳۶۰ سید احمد میرحیدری، عملیاتی را برای دستگیری منافقین طرح­ ریزی کرد و سرکردگان آن‌ها دستگیر شدند و به دفتر واحد اطلاعات سپاه گرگان انتقال یافتند. اما یکی از منافقین بطور مسلح و به نحو مشکوک و سازماندهی شده‌ای طی یک اقدام سریع، سید احمد را که در دفتر محل کارش مشغول خدمت بوده، ترور کرد.

علی حکیم جوادی همرزم و دوست شهید سید احمد میرحیدری در خاطره‌ای روایت می‌کند: «شهید بسیار مظلوم بود درگرگان به قدری اوضاع پیچیده بود و منافقین در همه جا نفوذ کرده بودند که ما به عنوان کمک از تهران به گرگان رفتیم آن زمان در اطلاعات گرگان ۵ یا ۶ نفر بیشتر نبودیم و به دیگران نمی‌­شد اعتماد کرد.

میرحیدری در این شرایط آشفته و ملتهب واحد اطلاعات گرگان را پایه ریزی و کار را به جد شروع کرد. در آن یکسال که آنجا بودیم با وجود تعداد کم نیرو‌ها جدّیتش بسیار بالا بود وخود ما که یک نیرو بودیم وقتی می‌­دیدیم فرماندهان ما آنطور با جدّیت کار می­‌کنند و استراحت ندارند ما هم به پیروی از او خواب و استراحت را کنار می­‌گذاشتیم.

کار هم به گونه­‌ای بود که نمی‌­شد آن‌ها را رها کرد. به خاطر دارم آن روز که سید احمد شهید شد؛ ما شب قبلش از ۲۴ خانه تیمی ۱۵ خانه تیمی را تخلیه و افرادش را دستگیر کردیم و آن‌ها را به مقر سپاه آورده بودیم. آن موقع جهاد سازندگی گرگان حدودا ۱۵۰ دستگاه تویوتا وانت آورده بود که می‌­خواست به هر روست، بخش و ده واگذار کند تا کار جهاد را انجام دهند، یکی دو روز بعد منافقین اعلام جنگ مسلّحانه کرده بودند.

در گرگان هم شلوغ شد. زنان منافق زیر چادر اسلحه «کلاش»، «ژ ۳» و «یوزی» داشتند. مرد‌ها هم کلت داشتند. خیلی با ظاهر آرام علیه نظام شعار می­‌دادند سپاه که آمد آن‌ها را متفرق کند با هم درگیر شدند و در گروه­‌های سه و چهار نفری پراکنده شدند. در چنین شرایطی با وجود آنکه سپاه شهرستان آمادگی چندانی نداشت، سید احمد به جهاد گفت: «ما به خودرو­‌های شما احتیاج داریم، چون الأن ماشینی که سرپا باشد در سپاه نداریم و می­‌خواهیم با آن‌ها به داخل شهر برویم.»

حاج قاسمی مسئول جهاد بود و موافقت کرد. خودرو‌ها را آوردند و با سازماندهی سید احمد هر کدام از بچه ­های اطلاعات و عملیات را با یک راننده ترکیب کرد و با تیربار و کلاش روی سقف ماشین در سطح شهر فرستاد. این جریان صبح اتفاق افتاد، با تدبیری که شهید داشت تا نزدیک غروب حدود ۳۰۰ یا ۴۰۰ نفر دستگیر شده بودند. افراد دستگیر شده از همه جا ایران مانند تهران، ساری و آمل آمده بودند تا همراه منافقین باشند. دوباره با درایتی که سید احمد انجام داد آن غائله را خواباند. تعدادی دستگیر شدند، تعدادی تیر خوردند و بدون اینکه کوچکترین ضایعه‌ای به سپاه و نیرو‌ها وارد شود پایان گرفت.»

منبع: مشرق

 

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *