صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ثبت بیش از ۱۰۳ هزار اظهارنامه علامت تجاری در مرکز مالکیت معنوی/ تلاش برای الحاق به معاهدات مربوط به WIPO

۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۸:۴۲
کد خبر: ۴۱۹۶۴۰
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در نشست مشترک خبری با مدیرکل سازمان جهانی مالکیت معنوی با بیان اینکه امروز در طراز کشور‌های پیشرفته در حوزه ثبت مالکیت معنوی عمل می‌کنیم، از ثبت ۱۰۳ هزار و ۹۵ اظهارنامه علامت تجاری در مرکز مالکیت معنوی طی سال ۹۶ خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، نشست مشترک خبری احمد تویسرکانی معاون رییس قوه قضائیه و رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و فرانسیس گری مدیرکل سازمان جهانی مالکیت معنوی امروز در این سازمان برگزار شد.

رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور بیان کرد: در ایران مالکیت معنوی و توجه به حقوق مالکیت معنوی رشد بسیاری داشته و همه با آن آشنا هستند.

تویسرکانی با بیان اینکه ما خدمات را مدرن سازی کرده‌ایم، گفت: امروز در طراز کشور‌های پیشرفته در حوزه ثبت مالکیت معنوی عمل می‌کنیم.

وی با اشاره به آمار سال ۹۶ در این زمینه گفت: در سال گذشته ۱۰۳ هزار و ۹۵ اظهارنامه علامت تجاری و ۱۷ هزار و ۵ اظهارنامه اختراع و ۱۵ هزار و ۲۵ اظهارنامه طرح صنعتی در مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به ثبت رسیده است.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: سازمان جهانی مالکیت معنوی ( WIPO) یک سازمان فراگیر، مهم و تأثیر گذار در حوزه نظام حقوقی و اموراقتصادی در دنیا است و در زمان حضور آقای گری در این سازمان تعاملات بسیار خوبی با ایران و سازمان جهانی مالکیت معنوی شکل گرفت.

وی بیان کرد: بر اساس گزارش‌های آماری از (WIPO) درسال 2016 ایران جایگاه ممتازی در ثبت مالکیت صنعتی داشته است و علاقمند هستیم روز به روز همکاری بین ایران و این سازمان و همکاری‌های دوگانه و چند جانبه بین کشورها در مالکیت معنوی گسترش پیدا کند که تأثیر خوبی در توسعه اقتصادی کشور خواهد داشت.

تویسرکانی افزود: ما مصمم هستیم امسال که سال حمایت از کالای ایرانی و تقویت اقتصادی نام گرفته و از سوی مقام معظم رهبری مورد تأکید است قدم‌های جدی درباره ایجاد امنیت اقتصادی و ثبت حقوق مالکیت معنوی که در حوزه‌های نوآوری و ابتکارات نقش اساسی ایفا می‌کند خدمات خود را ارتقاء بدهیم.

وی در ادامه گفت: ایران تلاش می‌کند به معاهدات مربوط به ( WIPO) ملحق شده و اقدامات لازم برای رسیدن به معاهده " نیس" (طبقه بندی علائم) و " لوکارنو" ( طبقه طرح صنعتی ) نهایی شده است.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور اظهار کرد: همچنین اقدامات مقدماتی را برای پیوستن به معاهدات استراسبورگ و وین انجام داده ایم که کارهای قانونی انجام و اسناد به ( WIPO) تقدیم می شود.

در ادامه این نشست خبری مدیر کل سازمان جهانی مالکیت معنوی که به دعوت سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در ایران حضور یافته است، گفت: از آقای تویسرکانی که حامی مهم و دائمی ( WIPO) هستند و از دستاوردهای ایران برای رشد علوم و فناوری و مالکیت معنوی تشکر می کنم.

مدیرکل سازمان جهانی مالکیت معنوی در ادامه بیان کرد: مالکیت معنوی نقش مهمی در رشد اقتصادی کشورها دارد و ایران اولین دفتر ثبت مالکیت معنوی را ایجاد کرده و مشغول فعالیت هستند.

فرانسیس گری در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر اینکه ارزیابی شما از مالکیت معنوی در ایران چگونه است و سازمان (WIPO) را بیشتر معرفی کنید، گفت: این سازمان 190 عضو دارد که از کشورهای مختلف برای همکاری در حوزه های معنوی، تکنولوژی‌ها، نوع ثبت طراحی‌های صنعتی و برندها و نام های تجاری ، نام های جغرافیایی هر یک از کالاها و خدمات، ثبت کارهای ادبی و ... فعالیت داریم.

مدیر کل سازمان جهانی مالکیت معنوی تصریح کرد: ما دراستانداردهای سیستم‌ها معاهدات را تدوین کردیم تا کشورها فعالیت بیشتری داشته باشند و بیش از 250 هزار کشور در این سازمان عضو هستند و زیرساختهای خوبی داشتیم و ایران نیز همکاری خوبی داشته است.

فرانسیس گری در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر اینکه رشد اختراعات صنعتی در آسیا و جهان چه اندازه بوده است و ثبت آنها چه مدت زمان طول می کشد؟ بیان کرد: ظرفیت های فناوری نکته بسیار اساسی برای ایجاد رقابت پذیری و افزایش قدرت یک کشور است و نوآوری نقش مهمی در آگاهی از فناوری و تولید کالای جدید در بازار دارد.

وی ادامه داد: از مزایای ثبت اختراعات ایجاد بازار جدید و اشتغالزا است که درباره ایران ظرفیت های آن مخصوصا در ثبت مالکیت معنوی درحال رشد است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *