«مِی طوفانی» در سالروز «نکبت»/سایه وحشت بر سر صهیونیستها
به گزارش گروه فضای مجازی ،سالروز تأسیس رژیم صهیونیستی که با نام فاجعه نکبت شناخته شده امسال همزمان با تصمیم جنجالی «دونالد ترامپ» رئیسجمهور صهیونیست آمریکا مبنی بر به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی و انتقال سفارت آمریکا به این شهر شده است.
مقامهای ارشد دولت ترامپ از رصد دقیقه به دقیقه اوضاع در قدس اشغالی و در آستانه مراسم انتقال سفارت خود از تلآویو به این شهر خبر دادند. مقامهای ارشد دولت آمریکا در حالی نگران بروز خشونت و ناآرامی هستند که فلسطینیهای معترض در نوار غزه و در مرز با سرزمینهای اشغالی با صهیونیستها در چند روز گذشته برخوردهایی داشتند.
این در حالیست که کشورهای عربی با سکوت خود و حتی مشارکت در مراسم انتقال سفارت بار دیگر نقاب از روابط پنهان و آشکارشان با رژیم صهیونیستی برداشتند. «ایدی کوهن» شخصیت رسانه ای اسرائیلی اعلام کرد که شخصیت های عرب و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس، در مراسم افتتاح سفارت آمریکا در قدس اشغالی مشارکت خواهند کرد.
این شخصیت رسانه ای اسرائیلی به نقل از یک منبع اسرائیلی بسیار معتبر اعلام کرده که فهرست میهمانان عرب و عرب حاشیه خلیج فارس و تصاویر آنها در این مراسم را منتشر خواهد کرد. فلسطینی ها نیز اعلام کرده اند که برای برگزاری تظاهرات در ۴۶ کشور جهان در روز دوشنبه در سایه هفتادمین سالگرد تأسیس رژیم منحوس صهیونیستی که امسال با دستور ترامپ برای انتقال سفارت آمریکا به قدس همزمان شده تلاش می کنند.
گروههای فلسطینی در کرانه باختری و نوار غزه برای برگزاری تظاهرات صدها هزار نفری در روز دوشنبه متحد شدهاند. قرار است همزمان با روز «نکبت»، تظاهراتهایی در پایتختهای ۴۶ کشور عربی و غربی از جمله در اردن و لبنان برگزار شود.
یهودی سازی شهر قدس مسأله ای نیست که منحصر به امروز یا دیروز شود. رژیم غاصب صهیونیستی از زمان آغاز اشغال اراضی فلسطینی در سال ۱۹۴۸ همواره سعی در یهودی سازی این اراضی از طرق مختلف به ویژه گسترش شهرک سازی ها داشته و این اقدامات در سال ۲۰۱۸ وارد سیاه ترین مرحله خود در طول تاریخ جنایات رژیم صهیونیستی شده است.
مقامات صهیونیست از تصمیم اخیر رئیس جمهور صهیونیست آمریکا در خصوص انتقال سفارت این کشور به قدس اشغالی پوششی برای گسترش پروژه های شهرک سازی خود در این منطقه کرده و تلاش می کنند تا به سکونت نزدیک به ۲۰۰ هزار شهرک نشین در قدس شرقی مشروعیت بدهند چرا که دست کم بر اساس قوانین بین المللی سکونت این صهیونیستها در این منطقه غیر قانونی است.
رژیم صهیونیستی از طریق تشدید اقدامات یهودی سازی خود علیه شهر قدس می کوشد واقعیتهای موجود در این منطقه را تغییر دهد چراکه اگر چنین اتفاقی بیافتد هرگونه اقدامی در آینده به نفع فلسطینی ها برای بازستاندن حقوقشان سخت خواهد بود. صهیونیستها با اجرای نقشه های خود به سمت اخراج فلسطینیهایی که از دیرباز در این شهر می زیسته اند حرکت می کنند. شرایط معیشتی این فلسطینی ها نیز بسیار سخت است چرا که حداقل سه چهارم آنها زیر خط فقر زندگی می کنند و در سایه اقدامات اشغالگران و سیاستهای نژاد پرستانه از سوی صهیونیستها در معرض کشتار و قتل قرار دارند.
بدین ترتیب ایده تشکیل کشور فلسطین در مرزهای سال ۶۷ مسأله ای دور از دسترس به نظر می رسد. افزایش شهرک سازی ها توسط اشغالگران به ویژه در شهر قدس بعد از به قدرت رسیدن دونالد ترامپ در آمریکا شدت یافته است. اشغالگران تنها به افزایش دایره ساخت و سازها در اراضی فلسطین برای تصاحب زمینهای بیشتر آنها بسنده نکرده و دست به هتک حرمت مسجد الاقصی میزنند به طوریکه قصد تخریب آن را داشته و مدام به قبور موجود در این منطقه که متعلق به مسلمانان بوده تعرض می کنند.
در این آرامگاه، قبور بسیاری از علما، شهداء و شخصیتهای برجسته وجود دارد که به صورت روزانه توسط صهیونیستها مورد تخریب قرار می گیرد. در هر صورت به نظر می رسد رژیم صهیونیستی به دنبال آن است که شهر قدس را از محیط پیرامونش جدا کرده و ساکنان اصلی آن را اخراج کند و هر آنچه که رنگ و بوی فرهنگ اسلامی و مسیحی می دهد نابود کرده تا تمام این شهر را از آنِ خود کند.
فلسطینی ها با بررسی تحولات منطقه به ویژه پاسخ موشکی خیره کننده نیروهای سوری به حمله رژیم صهیونیستی متوجه این منطق شده اند که دیگر «دوران بزن در رو» برای رژیم صهیونیستی به پایان رسیده و اگر حمله ای از سوی صهیونیستها علیه هر کشوری صورت پذیرد آن کشور که قطعا در محور مقاومت می گنجد دست بسته نخواهد بود و پاسخ درخوری از خود نشان می دهد.
این مقابله به مثل، فلسطینی ها را بر آن داشته تا امسال فعال تر از هر زمان دیگر به مقابله با اقدامات اشغالگران بپردازند و تلاش کنند تا اکثریت کشورهای جهان را که با این تصمیم ترامپ مخالفت کرده با خود همراه سازند.
بنا به اذعان خودِ مقامات صهیونیست این ماه می بدترین و خطرناک ترین و طوفانی ترین ماه می است که رژیم صهیونیستی از سال ۱۹۶۷ تاکنون با آن رو به رو بوده است. ارتش رژیم صهیونیستی تعداد نظامیان خود را در اطراف نوار غزه و کرانه باختری به بیش از دو برابر افزایش داده تا با هرگونه اقدام احتمالی از سوی فلسطینی ها به زعم خود مقابله کند.
حملات اخیر جنگنده های رژیم صهیونیستی به غزه به ویژه بیت حانون و تظاهرات میلیونی بازگشت فلسطینی ها که روز دوشنبه برای تاکید بر حق بازگشت آوارگان فلسطینی به سرزمین خود برگزار میشود در کنار هفتادمین سالروز نکبت و انتقال سفارت آمریکا به قدس اشغالی همه و همه باعث شده تا ماه می امسال و طوفان مبارزان فلسطینی سایه ترس و وحشت را بر سر صهیونیستها بگستراند.
منبع:مهر
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.