لزوم مشورت با پزشک در زمینه زمان مصرف دارو در ماه رمضان
وی در تشریح این موضوع گفت: برخی از داروها خیلی تحت تاثیر غذاخوردن ما قرار نمیگیرند از جمله داروهای پرفشاری خون؛ گرچه درباره گروهی از این داروها هم به علت از دست دادن آب بدن، لازم است در ساعت مصرفشان تجدید نظر کنیم. اما گروهی دیگر از داروها، ارتباط مستقیمی با مصرف مایعات و غذای ما دارند و بایستی افراد قبل از ماه رمضان در این زمینه با پزشک خود مشورت کنند که می توانند روزه بگیرند یا خیر.
محمد حسینی با بیان این مطلب که درباره مصرف برخی داروها باید رژیم درمانی فرد تغییر کند و شاید این مساله در ایام روزه داری ممکن نباشد، ادامه داد: افراد باید دو موضوع را مد نظر قرار دهند اولا اینکه در زمینه فرم مصرف دارو و دوما تغییر برنامه دارویی باید با پزشک خود در این زمینه مشورت کنند.
رییس گروه تعرفه استاندارد خدمات دارویی در سازمان غذا و دارو مشورت با پزشک مربوطه در زمینه روزه داری را برای افراد باردار و سالمندانی که بیش از 4-5 دارو مصرف می کنند و نیز افراد دچار بیماری خاص نظیر دیابت، ریوی و فشار خون ضروری برشمرد و به بیماران دچار صرع توصیه کرد اگر قرار است تغییری در زمان مصرف داروهای خود به منظور روزه داری انجام دهند، هر چه زودتر با پزشک مربوطه خود صحبت کنند.
وی در پایان توضیح داد: اگر قرار است دارویی را در زمان صبح مصرف کنید می توانید آرام آرام ساعت مصرف آن را عقب تر بکشید تا هنگام شروع ماه مبارک رمضان، زمان مصرف آن به زمان وعده سحر رسیده باشد و ناگهانی اقدام به تغییر ساعت مصرف دارو نکنید. همچنین اگر به شما گفته شده دارویی را باید با معده خالی مصرف کنید باید نیم ساعت قبل از وعده سحر دارو را مصرف کرده و سحری را نیم ساعت دیرتر بخورید.