صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

برگزاری نخستین کارگاه آموزشی امنیت فضای مجازی در ایران/ اشتغال زایی ۹۰ هزار نفر تا پایان سال

۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۵:۰۵
کد خبر: ۴۱۸۰۱۴
دسته بندی‌: اقتصاد ، انرژی
رئیس دانشکده پست و مخابرات گفت: نخستین کارگاه آموزشی امنیت فضای مجازی در ایران از ۲۲ تا ۲۶ اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، وحید یزدانیان در نشست خبری از برگزاری نخستین کارگاه آموزشی امنیت فضای مجازی در ایران خبر داد و گفت: این کارگاه از ۲۲ تا ۲۶ اردیبهشت ماه جاری با همکاری ITU  و مرکز آموزش پیشرفته مخابراتی هند (ALTTC) در هتل فردوسی تهران برگزار می‌شود.

وی افزود: این کارگاه بر اساس  تفاهم نامه امضا شده بین وزیر ارتباطات ایران و هند و در چهارچوب همکاری‌های ایران و هند در این حوزه برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه فراخوان برگزاری این کارگاه از طریق اتحادیه جهانی مخابرات اعلام شده است، خاطرنشان کرد: تاکنون ۱۵ نفر از مدیران و کارشناسان این حوزه از کشورهای آسیا و اقیانوسیه شامل هند، مالزی، اندونزی، سریلانکا، گینه نو و افغانستان در این کارگاه ثبت نام کرده اند.

رئیس دانشکده پست و مخابرات در خصوص اهداف برگزاری این کارگاه گفت: ارتقای دانش در زمینه چالش ها و تهدیدهای بالقوه مربوط به سرویس ها و اپلیکیشن های آنلاین، اشتراک گذاری طرح امنیت سایبری جهانی توسط ITU و شاخص های جهانی امنیت سایبری و حفاظت از کودکان در فضای سایبری از جمله اهداف این کارگاه محسوب می شود.

یزدانیان در ادامه بیان کرد: تبادل تجربیات موفق در توسعه و تقویت چارچوب های امنیت سایبری ملی و ارتقای قابلیت های بکارگیری اثربخش CERT در کشورها و نیز ظرفیت سازی انسانی و صنعتی جهت استفاده کارآمد و اثربخش قابلیت ها و امکانات از دیگر اهداف برگزاری کارگاه امنیت فضای مجازی محسوب می شود.

وی افزود: مهم ترین محورهای این کارگاه جهت گیری ICT و نیاز به استفاده امن و مطمئن از آن، رایانش ابری، اینترنت اشیا، استانداردهای امنیت اطلاعات، اندازه گیری تاثیر زیرساخت اطلاعاتی بحرانی است.

رئیس دانشکده پست و مخابرات در خصوص مدرسان این کارگاه آموزشی گفت: اتحادیه جهانی مخابرات ۷ نفر از اساتید ایرانی در این حوزه را تایید کرده و این اساتید به عنوان مدرسان رسمی این اتحادیه در کارگاه های بین المللی حضور دارند و ۴ نفر از این اساتید در کارگاه امنیت فضای مجازی در ایران حضور خواهند داشت.

یزدانیان در رابطه با نحوه برگزاری کارگاه های مشترک بین المللی با همکاری ITU گفت: طبق مقررات اتحادیه جهانی مخابرات، کشورهایی مانند ایران تا چند سال باید با همکاری کشورهای مرجع آموزشی در حوزه ICT در آسیا مانند کره، چین و هند دوره هایی را برگزار کنند با این وجود در حال پیگیری برگزاری مستقل این دوره ها در ایران هستیم وامیدواریم که تا ۲ یا ۳ سال آینده بتوانیم به این مورد دست پیدا کنیم.

وی در انتها در خصوص اشتغال زایی در این زمینه گفت: با تشکیل شورای راهبردی طرح توسعه زیرساخت های ICT کشور تا پایان سال برای 90 هزار نفر اشتغال زایی صورت می گیرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *