صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ایران یکی از قربانیان جرایم سایبری است/حضور پر رنگ ایران در همایش‌های بین المللی پلیسی برای مقابله با جرایم سازمان یافته

۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۹:۵۰
کد خبر: ۴۱۷۷۰۱
فرمانده ناجا گفت: ایران یکی از قربانیان جرایم سایبری است و از این رو برای مقابله با این جرایم همواره حضور پر رنگی در همایش‌های بین المللی مبارز ه با جرایم سایبری دارد.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه ، سردار حسین اشتری در ششمین همایش بین المللی جرایم سایبری اروپا و آسیا گفت:ایران کشوری پهناور و یکی از تاریخی ترین کشورهای جهان است و به دنبال تعالی بشر و دوستی با ملل گوناگون است.


وی با اشاره به تقدیم سیزده هزار شهید ناجا در عرصه نظم و امنیت گفت: فضای سایبر در حال حاضر تمام ابعاد زندگی بشر را به خود وابسته کرده است؛ از این رو ایجاد امنیت در این بستر فراگیر برای همه لازم و ضروری است.

فرمانده ناجا افزود: ایران یکی از قربانیان جرایم سایبری است و از این رو برای مقابله با این جرایم همواره حضور پر رنگی در همایش‌های بین المللی مبارز ه با جرایم سایبری دارد.


وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: امروز مقوله امنیت مقوله ای به هم پیوسته است و همه کشورها در برقراری امنیت به ویژه امنیت در فضای مجازی باید با هم همکاری ویژه داشته باشند از این رو فعالیت و عضویت در اینترپل و همکاری پلیس‌های تخصصی با پلیس های دیگر کشورها منجر به تولید امنیت و صلح بین المللی می گردد.

وی ادامه داد: ایران از اعضای موسس سازمان ملل متحد، سازمان اکو، جنبش عدم تعهد، سازمان کنفرانس اسلامی و اپک است که این خود نشان دهنده حرکت فعالانه جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین‌الملل است.

سردار اشتری خاطرنشان کرد: فضای سایبر امروز به شکل قابل توجهی، تمام ابعاد زندگی بشر را در حوزه‌های مختلف به خود وابسته کرده است. این فضا دارای فرصت‌های بسیار مناسبی مانند کاهش هزینه‌ها، جذابیت و تنوع، آزادی اطلاعات و ارتباطات برای کاربران است.

وی افزود: اکثر نهاد‌های دولتی و خصوصی، خدمات مختلف خود را در بستر این فضا برای شهروندان برنامه ریزی و اجرا می‌کنند. بر این اساس تأمین امنیت فضای سایبر، دغدغه اصلی همه کشور‌های جهان است.

سردار اشتری تصریح کرد: امروز مقوله امنیت به هم پیوسته است. یعنی کشور‌ها برای تأمین امنیت سایبری خود نیازمند مشارکت بین‌المللی هستند و پلیس‌های جهان با ظرفیت‌های بین‌المللی مانند اینترپل، یوروپل، دفتر مقابله با جرم و مواد مخدر سازمان ملل متحد و بخش‌های خصوصی، نهایت همکاری را دارند.

فرمانده ناجا عنوان کرد: البته سازمان اینترپل نیز به درستی با راه‌اندازی مجتمع جهانی نوآوری سازمان اینترپل، گام مهمی در مقابله با جرایم سایبری و کمک به کشور‌های عضو برداشته است.

وی اظهار کرد: این مجمتمع نیز در این راستا اقدامات خوبی انجام داده که قابل تقدیر است.

این مقام مسئول گفت: حملات تروریستی، سایبری توسط مجرمین به زیرساخت کشور‌ها منجر به تجدید صلح و امنیت بین‌المللی می‌شود که در این راستا مقابله با این تهدیدات از اهداف مهم مجتمع جهانی نوآوری سازمان اینترپل است.

وی با اشاره به مهمترین تهدیداتی که در حال حاضر فضای سایبری را تحت تأثیر قرار داده است، یادآور شد: فعالیت‌ها و توسعه گروه‌های سازمان یافته جهانی در فضای سایبری و بهره‌برداری مجرمانه گروه‌های تروریستی از فضای مجازی، جزء مهمترین تهدیدات است.

سردار اشتری خاطرنشان کرد: جرایم سایبری بدون شک مهمترین شکل جدید از جرایم است که یک واکنش جهانی را طلب می‌کند.

فرمانده ناجا گفت: طی دهه‌های گذشته برای مقابله با جرایمی مثل قاچاق مواد مخدر و قاچاق انسان از طریق ایجاد موافقتنامه‌های بین‌المللی اقدام شده است.

وی تأکید کرد: جرایم سایبری جهان امروز را با چالش‌های عدیده روبرو ساخته است و این امر متأثر از بهره‌گیری تروریست‌ها و مجرمین بین‌المللی و جرایم سازمان یافته از فضای سایبری و فناوری‌های نوین و پیچیده است.

فرمانده نیروی انتظامی اظهار کرد: به نظر اینجانب تمامی کشور‌ها برای تأمین امنیت فضای سایبر و مقابله موثر با جرایم سایبری ابتدا باید به یک ادبیات و فهم مشترک در این حوزه دست یابند و نشست روسای بخش‌های مقابله با جرایم سایبری با محوریت اینترپل می‌تواند در دستیابی پلیس کشور‌ها به این مهم نقش موثری داشته باشد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم با تلاش و همکاری همه جانبه، همه پلیس‌های سایبری کشورها، سازمان اینترپل، مراکز جرایم سایبری یوروپل و دفتر مقابله با جرم و مواد مخدر سازمان ملل متحد و بخش‌های خصوصی شاهد یک فضای امن و آرام برای همه کاربران قانون مدار در فضای سایبری باشیم و این نشست دستاورد‌های بسیار کاربردی و عملیاتی برای شرکت کننده‌ها داشته باشد.

سردار اشتری با اشاره به برگزاری این قبیل نشست ها با حضور پر رنگ همه اعضای آن گفت: مهمترین تهدید های فضای سایبری فعالیت گروهای سازمان یافته جنایی،بهره برداری گروههای تروریستی از فضای مجازی است. از این رو بر خورد با این گروه های سازمان یافته در دستور کار همه کشورها در این زمینه است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *